Cloud (desktop) Engineer

0
464
MK Digital, werving & selectie, coaching, consultancy, ICT specialist
MK Digital, werving & selectie, coaching, consultancy, ICT specialist

Ben jij de ervaren hands-on Cloud Engineer, dan ben jij de ideale kandidaat. Reageer dan snel op deze vacature.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Cloud Engineer maak je onderdeel uit van een team van circa 30 getalenteerde engineers die verantwoordelijk zijn voor het verlenen van technische support aan de ruim 13.000 klanten.

Naast regulier onderhoud en het uitvoeren van changes werk je doorlopend aan een verdere optimalisatie van de technische omgeving en stel je verbeteringen voor. Daarnaast signaleer je trends en anticipeer je op de mogelijke problemen. Je werkt volgens heldere processen en procedures die je helpen bij het kunnen garanderen van de met de klant overeengekomen service levels. Je voert opdrachten van de klant uit maar stelt je ook proactief op. Je zorgt voor een inhoudelijke relatie met je counterpart bij de klant zodat je elkaar blindelings kunt vinden bij het uitvoeren van werkzaamheden of het oplossen van problemen. Je bent creatief maar neemt geen risico’s als de uptime en performance van de klantomgeving in het geding dreigt te komen.

Alles draait om het overtreffen van de klantverwachtingen. Met je collega’s maak je 24/7 verschil voor de klant. Je verrast steeds met de kwaliteit van onze dienstverlening:” exceeding customer expectations” noemen we dat. Hiermee speel je een directe en doorslaggevende rol bij het vervullen van de belangrijkste doelstelling van ons bedrijf: het zijn van de ICT-dienstverlener die zich onderscheid door ongeëvenaarde service en kwaliteit.

De kandidaat

Als Cloud Engineer binnen ons bedrijf ben je aangewezen op je mentaliteit en je kwaliteiten en heb je alle ruimte om jouw capaciteiten maximaal in te zetten. Werken bij ons betekent werken bij een marktleider waar kennis en kunde de basis zijn van het succes. Je hebt sterke affiniteit met ICT-dienstverlening en beschikt over aantoonbaar minimaal 5 jaar relevante werkervaring, opgedaan in een vergelijkbare positie.
Je beschikt over een goed ontwikkeld analytisch vermogen en goede technische vaardigheden. Dit gekoppeld aan een hands-on aanpak en een proactieve “can-do” mentaliteit. Daarnaast ben je creatief, pragmatisch, tactvol, daadkrachtig en goed georganiseerd. Je rust niet voordat de zaken voor elkaar zijn. Je bezit over goede sociale vaardigheden en hebt een heldere communicatie. Je kan je goed vinden in een snel veranderde bedrijfsomgeving. Je bent gewend om zelfstandig en “self propelling” te werken, en de verwachtingen goed te managen en behaalt het verwachte resultaat. Je levert topkwaliteit en bent veel eisend.

Opleidingen/ervaringen

Wij zoeken voor deze functie een engineer met een Hbo-opleiding of met een vergelijkbaar werk –en denk niveau.

Technische kennis

Bewezen theoretische en praktijkkennis op het gebied van:

 • Windows 2008, 2012 en 2016
 • Terminal Server
 • Active Directory (multi tenancy)
 • Printing
 • SQL-clustering
 • Share Point
 • Microsoft securityproducten
 • VMware (horizon view)
 • Storage
 • Basis Linux-hostingkennis

Competenties

 • Proactief en ondernemend
 • Troubleshooter
 • Kan omgaan met kritische klanten
 • Coach voor junior collega’s
 • 24- uurs mentaliteit
 • Team Player
 • “The Extra Mile”

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende werkomgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd zich te ontwikkelen en mee te groeien met de ambities van de onderneming. Het tempo ligt daarbij hoog en er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Naast een uitstekend salaris zijn er gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, flexibele werktijden en korting op producten en diensten.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelVMware Engineer
Volgend artikelDevOps Engineer Azure