Windows Engineer

0
430
MK Digital, werving & selectie, coaching, consultancy, ICT specialist
MK Digital, werving & selectie, coaching, consultancy, ICT specialist

Op zoek naar een Windows Engineer, die verantwoordelijk is voor het technische beheer van belangrijke klantomgevingen.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Windows engineer lever je een belangrijke bijdrage aan het technische beheer van een aantal belangrijke klantomgevingen. Naast regulier onderhoud en het uitvoeren van changes werk je doorlopend aan een verdere optimalisatie van de technische omgevingen en stel je verbeteringen voor. Daarnaast signaleer je trends en anticipeer je op mogelijke problemen.

Je werkt volgens heldere processen en procedures die je helpen bij het kunnen garanderen van de met de klant overeengekomen service levels. Je voert opdrachten van de klant uit maar stelt je ook proactief op. Je zorgt voor een inhoudelijke relatie met je counterpart bij de klant zodat je elkaar blindelings kunt vinden bij het uitvoeren van werkzaamheden of het oplossen van problemen. Problems signaleer je bij tijds en escaleer je naar de daarvoor verantwoordelijke teams. Je bent creatief maar neemt geen risico’s als de up-time en performance van de klantomgeving in het geding dreigt te komen.

Alles draait om het overtreffen van de klantverwachtingen. Met je collega’s maak je 24/7 het verschil voor de klant. Je verrast steeds met de kwaliteit van onze dienstverlening: “exceeding customer expectations” noemen we dat. Hiermee speel je een directe en doorslaggevende rol bij het vervullen van de belangrijkste doelstelling: Het zijn van de ICT-dienstverlener die zich onderscheidt door ongeëvenaarde service en kwaliteit. Alleen 100% klanttevredenheid is daarbij goed genoeg. Jij maakt met jouw collega’s aantoonbaar het verschil en bent altijd volledig “in control”.

De kandidaat (m/v)

Als Windows engineer ben je aangewezen op je mentaliteit en je kwaliteiten en heb je alle ruimte om jouw capaciteiten maximaal in te zetten. Werken bij ons betekent werken bij een marktleider waar kennis en kunde de basis zijn van het succes. Het betekent ook werken voor een groep veeleisende klanten.

De kandidaat heeft sterke affiniteit met ICT-dienstverlening en beschikt over aantoonbaar minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare positie.

De kandidaat beschikt over een goed ontwikkeld analytisch vermogen en goede technische vaardigheden. Hij/zij is in staat om complexe verbanden begrijpelijk te maken. Dit gekoppeld aan een hands-on aanpak en een proactieve “can-do” mentaliteit.

Hij/zij kan buiten de gebaande paden denken, is technisch sterk, creatief en tevens pragmatisch, daadkrachtig en goed georganiseerd. Hij/zij rust niet voordat de zaken voor elkaar zijn.

De kandidaat heeft goede sociale vaardigheden en communiceert helder, concreet en overtuigend. Hij/zij wint vertrouwen op de inhoud. Hij/zij is kritisch, assertief en tactvol.

De kandidaat kan zich goed vinden in een snel veranderende bedrijfsomgeving. Hij/zij staat stevig in zijn schoenen en heeft een dito persoonlijkheid. Is zowel flexibel als standvastig. Hij/zij is gewend om zelfstandig en “self propelling” te werken en de verwachtingen goed te managen en komt af met het verwachte resultaat. Hij/zij levert top kwaliteit, is ambitieus en veeleisend.

Opleiding / Ervaring:

Wij zoeken voor deze functie een engineer met een HBO-opleiding of met een vergelijkbaar werk- en denkniveau.

Technische kennis

Bewezen theoretische en praktijk kennis op gebied van:

 • Beheer van Windows platformen;
 • Windows Server 2008R2 t/m 2016;
 • Active Directory;
 • MSSQL;
 • Replicatie en Clustering;
 • VMware;
 • Storage;
 • VPN;
 • basis Linux hosting kennis.

 Competenties

 • Kan omgaan met kritische klanten;
 • Communiceert professioneel;
 • Proactief;
 • Trouble shooter;
 • Coach voor de junior collega’s;
 • 24 uurs mentaliteit;
 • Team player;
 • “The extra mile”.

Arbeidsvoorwaarden

Als werkgever bieden wij een uitdagende werkomgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd zich te ontwikkelen en mee te groeien met de ambities van de onderneming. Het tempo ligt daarbij hoog en er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Naast een uitstekend salaris zijn er gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, flexibele werktijden / werkplek en korting op producten en diensten.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelMicrosoft Azure / Office 365 Consultant
Volgend artikelSenior Windows Engineer (medior)