NetApp lanceert nieuwe oplossingen voor hybrid multicloud

0
426

NetApp lanceert nieuwe oplossingen voor hybrid multicloud

NetApp lanceert nieuwe oplossingen en diensten waarmee klanten zelf bepalen welke cloud ze willen gebruiken en hoe ze dat doen. NetApp introduceert een volledig naadloze hybrid-multicloudervaring via onder meer NetApp Cloud Data Services op NetApp HCI, de mogelijkheid om binnen de grootste public clouds uit te breiden met persistent storage, en volledige vrijheid in het beheren en gebruiken van, en betalen voor cloudservices.

De public cloud heeft gezorgd voor een nieuwe standaard binnen IT. Voor leveranciers betekent dit, dat zij de ervaring van een organisatie in de cloud ook on-premise moeten kunnen bieden. Zij moeten verder datagedreven innovatie stimuleren en kunnen zorgen voor een naadloze hybrid-multicloudervaring. NetApp biedt met zijn data fabric-strategie voor bedrijven een unieke aanpak om elke cloud te omarmen op basis van één enkelvoudige gebruikerservaring.

De ervaring van de public cloud on-premise geleverd

NetApp biedt een echte hybrid-multicloudervaring met een consistent dienstenafnamemodel voor alle public clouds en on-premise. Klanten kunnen hun Infrastructure-as-a-Service-levering effectief vereenvoudigen naar on-premise en sneller nieuwe diensten en applicaties leveren met NetApp Cloud Data Services op NetApp HCI. Die omvatten:

  • NetApp Kubernetes Service op NetApp HCI: biedt een geautomatiseerde deployment engine voor Kubernetes, een applicatiemarktplaats en applicatieorkestratie – met NetApp HCI als inzetbare plek. Klanten kunnen beter inspelen op de eisen van de business door het automatiseren van beheercomplexiteit zonder concessies aan prestaties en schaalbaarheid. Ontwikkelaars krijgen zo meer ruimte om snel te werken;
  • Cloud Volumes op NetApp HCI: krachtige persistent storage geleverd via een gestroomlijnde en vereenvoudigde gebruikerservaring in alle grote public clouds, wordt uitgebreid naar on-premise met NetApp HCI. Klanten kunnen hierdoor de manier vereenvoudigen, waarop zij on-premise en clouddiensten inzetten en beheren.

Beheer data in elke bekende cloud

NetApp Cloud Data Services helpen klanten bij hun transformatie om te profiteren van cloudinnovatie met dataservices die consistent via de cloud van hun voorkeur worden geleverd. Nieuwe uitbreidingen binnen NetApp Cloud Data Services zijn:

  • een nieuwe bètaversie van Cloud Volumes Service for Google Cloud. Deze sluit aan bij de aankondiging van Azure NetApp Files voor Microsoft Azure. Deze oplossingen bieden volledig beheerde pay-as-you-go-dataservices binnen de bekende public clouds;
  • nieuwe Cloud Volumes ONTAP for Google Cloud bieden de prestaties, beschikbaarheid en databeschermingsmogelijkheden die nodig zijn voor het draaien van bedrijfskritische applicaties in Google Cloud.

Bouw je eigen data fabric

Een data fabric biedt een gemeenschappelijk framework voor een naadloze hybrid-multicloudervaring. NetApp helpt klanten bij het bouwen van hun eigen, unieke data fabric. Nieuwe oplossingen en diensten in dit verband zijn:

  • nieuwe fabric-orkestratietoolset biedt een centrale data-controlplane die klanten helpt bij het ontsluiten, beheren, automatiseren en beheren van al hun data, ongeacht de locatie;
  • nieuwe pay-per-use-mogelijkheden die klanten maximale flexibiliteit bieden voor het beheren en gebruiken van, en betalen voor hun hybrid-multicloudomgevingen. Hierbij biedt NetApp twee opties:
  1. Cloud Consumption for HCI – on-premise systeem op basis van een eenvoudig maandelijks abonnementsmodel,
  2. Cloud Volumes Service On-Premises – volledig beheerde on-premise NetApp-storageservice op basis van pay per use;
  • NetApp Cloud Insights is nu beschikbaar als ‘freemium’ oplossing met een gratis basiseditie voor NetApp-systemen als NetApp HCI en NetApp AFF. Deze dienst omvat tevens monitoring en plaatsingsoptimalisatie voor NetApp HCI en NetApp Kubernetes Service naast realtime dashboards;
  • nieuwe NetApp Professional Services for the Data Fabric zijn ontwikkeld om klanten te helpen bij elke stap richting hun eigen data fabric.

Source link

Vorig artikelVolop discussies tijdens UPS Day 2019
Volgend artikelLANCOM vRouter beschikbaar op Microsoft Azure Marketplace