Verizons nieuwe oplossing voor netwerkoptimalisatie verbetert gegevensoverdracht van rich media

0
454

Verizon Business Group introduceert Virtual Network Services (VNS) – Wide Area Network (WAN) Optimization with ONEx. Deze unieke oplossing voor netwerkoptimalisatie bevordert, in tegenstelling tot traditionele oplossingen voor WAN-optimalisatie, de wereldwijde gegevensoverdracht van ondernemingen. Daarbij is geen software-installatie of speciale hardware nodig. Verizon VNS – WAN Optimization with ONEx stelt bedrijven in staat om gemakkelijk grote bestanden te versturen naar elk apparaat, inclusief mobiele apparaten, op ieder ogenblik.

De ONEx WAN-oplossing, gedistribueerd door Hitachi High Technologies America, Inc., gebruikt het gepatenteerde algoritme van Hitachi, Ltd. om als WAN-versneller te dienen. Op deze manier wordt geprofiteerd van onbenutte bandbreedte om de gegevensmobiliteit over het wereldwijde netwerk van een onderneming te verbeteren.

VNS – WAN Optimization with ONEx kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande netwerken zonder dure en tijdrovende netwerkkalibraties. De vereiste bandbreedte wordt ook in realtime berekend, zodat gebruikers de netwerkbronnen beter kunnen gebruiken en de kosten beter kunnen beheren.

“Verizon is blij om samen met Hitachi High Technologies America te werken aan VNS – WAN Optimization with ONEx, de nieuwste toevoeging aan onze VNS-portefeuille”, zegt Vickie Lonker, Vice President Product Management and Development bij Verizon. “Onze VNS-oplossingen moeten het onze klanten makkelijker maken om hun wereldwijde netwerkbronnen te beheren en op mondiaal niveau samen te werken. Deze oplossing voorkomt de installatie van software en hardware, zodat gebruikers overal ter wereld profiteren van hoogwaardige prestaties.”

“Verizons heeft een goede reputatie op het gebied van wereldwijd netwerkbeheer en ervaring in het leveren en beheren van software-gedefinieerde netwerken. Dat maakte onze beslissing om met Verizon te werken eenvoudig”, aldus Doug Kraneman, Deputy General Manager bij Hitachi High Technologies America, Inc. “Verizons VNS-portfolio is wereldwijd in meer dan zestig landen beschikbaar en wordt aangeboden als een volledig geïntegreerde end-to-end serviceketen. We zijn blij dat we onze krachten kunnen bundelen met Verizon om bedrijven over de hele wereld te helpen hun netwerkbronnen beter te gebruiken.”

“Dit is een zeer prettige manier van optimaliseren zonder dat je iets aan het netwerk hoeft aan te passen”, zegt Brian Washburn, Practice Leader, Network Transformation & Cloud bij Ovum. “Sommige mensen stellen dat op prijs, omdat ze zo niet hun netwerkarchitectuur hoeven te herconfigureren of heroverwegen; ze kunnen dit gewoon inpassen zonder dat er iets kapot gaat.”

VNS – WAN Optimization with ONEx wordt geleverd als een volledig beheerd aanbestedings- en factureringsmodel op basis van het gebruik, via het “as-a-service”-principe. De oplossing wordt uitgerold op Verizon universal customer premises equipment (uCPE). De implementatie is mogelijk in uren in plaats van dagen of weken dankzij het gebruik van end-to-end orchestration en de hoge mate van automatisering.

Source link

Vorig artikelKwaliteit en productiviteit verbeteren met behulp van een omnichannel-benadering
Volgend artikelNuance onthult nieuwe Lightning Engine