Rackspace lanceert consumptiemodel van cloudservices op basis van een abonnement

0
476

Rackspace lanceert consumptiemodel van cloudservices op basis van een abonnement

De manier waarop bedrijven de cloud inzetten verandert snel. Bedrijven zijn continue op zoek naar manieren om de overstap naar de cloud te versnellen en zo eerder te kunnen profiteren van de voordelen van de cloud op het gebied van flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparingen. Hierdoor lopen bedrijven steeds tegen andere uitdagingen aan en hebben zij doorlopend nieuwe vragen. Bovendien is elke onderneming uniek, waardoor geen enkele cloudmigratie hetzelfde is. Om in te spelen op de steeds uniekere behoeften van bedrijven tijdens hun cloud journey lanceert Rackspace in Nederland Rackspace Service Blocks for Managed Public Cloud. Dit is een consumptiemodel van cloudservices op basis van een abonnement.

Het grote voordeel van Rackspace Service Blocks for Managed Public Cloud is voor bedrijven dat het de onafhankelijke expertise over de cloud combineert met een breed portfolio van services, die ook nog kunnen worden aangepast aan de unieke vragen en behoeften van elke klant. Het maakt hierbij niet uit in welke fase van de cloudmigratie de klant zich bevindt, omdat de verschillende Service Blocks op flexibele wijze ingezet kunnen worden. De Service Blocks zijn ontworpen om te voldoen aan verschillende cloudbehoeften, zoals hulp bij migratie, implementatie, operationele ondersteuning, tooling, automatisering en kostenbeheersing. Door deze nieuwe werkwijze voorkomen bedrijven onnodige kosten voor en tijdsinvestering in cloudbeheer.

“Met de nieuwe Service Blocks kunnen wij met onze ruim 3000 cloudexperts en technisch professionals en onze twintig jaar ervaring onze klanten nog toegespitster en beter helpen om de best mogelijke resultaten te behalen bij hun cloudstrategie”, zegt Bert Stam, Sales en Marketing Directeur Benelux & Nordics, Rackspace.

Source link

Vorig artikelEurofiber breidt Secure Cloud Connect uit
Volgend artikelHans Maatkamp volgt Kees van Kempen op bij Distology