Indonesische docenten in Nederland opgeleid op het gebied van IT-Security en ethical hacking

0
478

Indonesische docenten hebben in Nederland de Information en IT-Security en Ethical Hacking cursussen van SECO-Institute gevolgd bij de Security Academy.

Dankzij een unieke samenwerking tussen de Indonesische regering, de INIT-Group Foundation en SECO-Institute hebben 15 docenten in de Toegepaste Wetenschappen van Hoge Technische Scholen in Indonesië, trainingen kunnen volgen in Nederland. De docenten hebben les gehad in, examen gedaan en zijn gecertificeerd voor de volgende cursussen:

  • Information Security Foundation
  • IT-Security Foundation
  • IT-Security Practitioner
  • Ethical Hacking Foundation
  • Ethical Hacking Practitioner

Tijdens dit unieke programma hebben ze ook een actieplan ontwikkeld over hoe deze onderwerpen in hun eigen curriculum geïmplementeerd kunnen worden, en zijn ze op inspirerende bedrijfsbezoeken geweest bij HSD in Den Haag, Lely in Maassluis en Bytesnet in Rotterdam. Met de opgedane kennis kunnen deze docenten Information en IT-Security en Ethical Hacking lessen geven aan studenten in Indonesië.

De heer Budi Santoso, Programma Manager, en de heer Uwes, onderdirecteur van het Ministerie van Hogere Scholing in Indonesië, waren bij de diploma-uitreiking in Kasteel Woerden aanwezig. Ze benadrukten dat de Indonesische regering hoge prioriteit geeft aan het opleiden van studenten op het gebied van Information en IT-Security. Dit unieke samenwerkingsproject is de start van een groter scholingsprogramma in Indonesië, dat in de nabije toekomst opgestart zal gaan worden.


Source link

Vorig artikelFortino Capital Partners neemt een belang in Odin Groep
Volgend artikelOnderwijs als motor voor een digitaal weerbaar bedrijfsleven