Project Engineer IT

0
480
MK Digital, werving & selectie, coaching, consultancy, ICT specialist
MK Digital, werving & selectie, coaching, consultancy, ICT specialist

Wil jij klanten ontzorgen en voor hen de maximale veiligheid van een gebruikersorganisatie opzetten? Kun jij deze, optimaal te beheren, ICT dienst omzetten naar een plan van aanpak voor een project?

Als Project Engineer IT ben je in staat om projecten op te leveren waarin de eisen en wensen van de klant volledig tot uiting komen. Het einddoel is om de klant te ondersteunen bij het realiseren van zijn ideale droom, met daarin IT als leidraad. Van A tot Z ben jij betrokken bij projecten en maakt jouw inzet onderdeel uit van het behalen van deze doelstelling.

Je komt werken in een team dat gemeenschappelijk verantwoordelijk is ons volledige klantenbestand. Bij deze klanten ben jij de tactische en strategische sparringpartner om ICT zo diep mogelijk in hun gebruikersorganisatie te integreren.

Ben jij degene die wij zoeken? Dit verwachten wij van jou:

 • Jij bent sterk in het zoeken naar nuances waardoor jij de urgentie van de klant kan ‘lezen’. Jij weet op welke termijn de behoefte in de beleving van de klant ingevuld moet worden.
 • Jij weet de klant uit te dagen door andere opties neer te leggen door bijvoorbeeld te vragen wat er gebeurt als de behoefte níet op tijd ingevuld wordt. Wat kost het hebben van een probleem?
 • Communiceren is je natuur. Gesprekken rond je af in kernpunten met acties en besluiten. Na het gesprek maak je een helder gespreksverslag welke jij deelt met jouw gesprekspartner(s).
 • Jij bent de sparringpartner van de klant en laat hem of haar weten welke randvoorwaarden er ingevuld moeten worden, welke tijdspaden en deadlines hierbij horen en wie op welk moment wat moet doen.
 • Jij vindt het leuk om de front-end dusdanig in te richten dat het geheel beheersbaar is en vanuit dat oogpunt de gebruikers een optimale beleving te geven.

Wat heb je hiervoor nodig?

 • Jij hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Jij hebt ervaring met Microsoft besturingssystemen, MSSQL, Active Directory, Office 365, Ivanti/RES, Citrix, Netscaler, Terminal Services, SSO en MFA;
 • Jij hebt ervaring met back-up toepassingen zoals Veeam, Back-upExec en Arcserve;
 • Netwerken die we plaatsen en beheren zijn op basis van Cisco, Fortinet en Unifi;
 • Als jij daarnaast bekend bent met Dynamics en PSA is dat mooi meegenomen.

Wie zijn wij?

We zijn dé transparante ICT-partner voor een veilige online werkplek. We leveren een online werkplek met een passende Cloud omgeving en aansluitende clouddiensten, business apps, informatiebeveiliging en device management. We zijn een eigenzinnige organisatie met een informele bedrijfscultuur. Bij ons inspireren we elkaar om groots te durven dromen. We bouwen aan een toekomst waar we zelf zoveel mogelijk richting aan geven. En dat doen we op een manier waar we samen gelukkig van worden.

Er is bij ons dus veel ruimte voor initiatief en persoonlijke groei. We dagen elkaar uit om de ultieme online werkplek te blijven creëren. Dat is waar we van dromen en dat is wat we in de dagelijkse praktijk bij onze klanten neerzetten. Kom jij ons daarbij helpen?

Wat wij jou bieden:

Onze basis arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zijn gewoon goed geregeld. Maar we bieden uiteraard meer; een prettige informele werksfeer en een zelfstandige, uitdagende werkomgeving met volop doorgroeimogelijkheden en buitengewoon veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

5 redenen om bij ons te werken:

 1. Sprankelende dromen en persoonlijke groei kennen geen beperkingen. Ze worden beloond.
 2. Altijd werken met de laatste technologie. Innovatie staat nooit stil en begint bij ons op de werkvloer.
 3. Prima salaris. Niet onbelangrijk.
 4. Informele werksfeer: je kunt hier echt jezelf zijn.
 5. Trainingen, activiteiten en uitstapjes georganiseerd voor én door onze mensen.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch, dit kan via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelOnline Marketeer
Volgend artikelEngineer Team Preventief Beheer