ISPConnect organiseert voor de zesde keer Dutch Night @CloudFest: LET OP! Gecanceld

0
451

Branchevereniging ISPConnect organiseert op maandagavond 16 maart 2020 voor de zesde keer Dutch Night @CloudFest op het Europa-Park in Rust, Duitsland. Tijdens CloudFest komen bezoekers uit de hele wereld een week lang samen op het Europa-Park om nieuwe kennis op te doen en te netwerken. De Dutch Night vormt de aftrap van CloudFest voor een groot deel van de Nederlandse bezoekers van dit event.

Van, voor en door de community

De Dutch Night groeit sinds de eerste editie in 2015 ieder jaar in populariteit. In 2019 werd het event door zo’n 400 Nederlandse bezoekers bijgewoond. Ook dit jaar verwacht ISPConnect een groei in het aantal bezoekers. Simon Besteman, directeur van ISPConnect: “De Dutch Night is inmiddels één van de grootste netwerkborrels tijdens CloudFest. We zijn dit event in 2015 gaan organiseren omdat er heel veel Nederlanders naar Rust kwamen voor de World Hosting Days, de voorloper van CloudFest, maar er geen moment was waarop zij allemaal bij elkaar konden komen. We bleken daarmee in een behoefte te voorzien: vanaf de derde editie hebben we het event georganiseerd op een nieuwe locatie omdat we uit ons jasje waren gegroeid.”

In 2019 heeft ook de eerst spin-off van de Dutch Night het levenslicht gezien: 120 Nederlandse bezoekers van CloudFest krijgen de gelegenheid om tijdens een diner nader kennis te maken of bij te praten. Dit Dutchies Dinner @CloudFest was in 2019 volledig volledig volgeboekt en ook dit jaar is ruim 70% van de tafels al gereserveerd.

Hele ecosysteem aanwezig

Vrijwel alle belangrijke service providers, distributeurs, leveranciers, resellers, datacenterpartijen en alles wat daar tussenin zit zijn tijdens de Dutch Night @CloudFest aanwezig voor een gezellige avond in informele sfeer. “Het is de ideale gelegenheid om afspraken vast te leggen voor de rest van de week, of voor als je weer terug bent in Nederland” aldus Besteman. Wie de Dutch Night wil bijwonen kan zich gratis registreren via deze link.

Source link

Vorig artikelOpen Source Hardware event: 10 maart
Volgend artikelVeeam webinar: cloud & service provider console v4