De officiële lancering van DigiState Litouwen

0
457

Half oktober was het eindelijk zover! De officiële lancering van DigiState Litouwen. Met een enthousiaste groep deelnemers vierden wij de uitbreiding van ons bedrijf. In Litouwen gaan wij met name ons specialisme op het vlak van e-commerce aanbieden. In de huidige hostingmarkt van Litouwen is er juist in dit specifieke marktsegment nog ruimte.

“Litouwen is geen onbekende regio voor mij. Ik kom hier al vier jaar en heb zodoende een goed beeld kunnen vormen van de hostingmarkt en de spelers die hierin actief zijn”, zegt Marin Heideman van DigiState.

“Door een evenement te organiseren willen we er voor zorgen dat de Litouwse markt ons leert kennen,” licht Heideman toe. “We hebben hiervoor prospects uitgenodigd op de launch party om DigiState aan hen te presenteren als betrouwbare provider van e-commerce hosting met hoge kwaliteit.”

Doordat Heideman al geruime tijd de markt in Litouwen verkent, heeft hij bovendien een groot zakelijk netwerk opgebouwd. “Ik heb in de loop der jaren dat ik in Litouwen kom, heel veel interessante contacten opgedaan,” vertelt hij. “Daardoor weet ik met welke lokale partijen we kunnen samenwerken voor het aanbieden van onze service. We zorgen er natuurlijk voor dat de kwaliteit hiervan net zo hoog is als onze dienstverlening vanuit Nederland.”

Inmiddels zijn de voorbereidingen dus afgerond. De website is volledig in het Litouws vertaald en DigiState heeft in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, haar eerste kantoor geopend. Van hieruit worden de marketing en PR activiteiten gecoördineerd. De datacenter services worden eveneens aangeboden vanuit Litouwen. Hiertoe werkt DigiState samen met lokale partijen. Voor het aanbieden van de hosting diensten is DigiState daarnaast partnerships met Litouwse datacenters aangegaan. Het beheer van deze servers is overigens wel belegd bij het team in Nederland.

Source link

Source link

Vorig artikelWireless Charging Market 2020 – 2027: Emerging Trends, Revenue, Growth Opportunities and Business Development Strategies By Qualcomm Incorporated, Texas Instruments Inc., Samsung Electronics Co. Ltd., Integrated Device Technology Inc., Powermat Technologi
Volgend artikelOnline Ordering Systems Market Trends Analysis, Top Manufacturers, Shares, Growth Opportunities and Forecast to 2027