De vacature voor MBO Stage (BOL)

0
478

Heb je altijd al eens willen weten hoe het er in een hostingbedrijf aan toe gaat? DigiState is een managed Internet Service Provider (ISP), wij hosten o.a. kleine websites maar ook grote (Magento) webwinkels.

Bij ons op kantoor kun je ondervinden welke werkzaamheden hiermee gemoeid gaan, van support naar klanten tot serverbeheer en serverinrichting. Ook zaken als virtualisatie zul je bij ons veel tegenkomen.

Dus: Lijkt je het leuk om in een leerzame omgeving kennis te maken met de webhostingbranche? En heb je al enige ervaring met Linux? (basiskennis of zelf al eens een webservertje opgezet?) Meld je dan aan voor een stage bij DigiState en breid deze kennis uit!

Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Soliciteren? Stuur je motivatie en CV naar Marin Heideman

Source link

Source link

Vorig artikelIT STAFFING MARKET HOW THE INDUSTRY WILL WITNESS SUBSTANTIAL GROWTH IN THE UPCOMING YEARS TO 2027
Volgend artikelMachine Learning Chip Market 2020 – 2027: Emerging Trends, Growth Opportunties, Technological Innovations and Business Development Strategies By Google Inc., Intel Corporation, AMD (Advanced Micro Devices), NVIDIA, Baidu, Bitmain Technologies, Qualcomm, A