Persbericht: DigiState breidt haar activiteiten uit naar Litouwen

0
442

Nieuwegein, 19 juni 2019 – DigiState, provider van webhosting en managed services, met klanten in heel Europa, opent een kantoor in Vilnius om haar activiteiten uit te breiden naar Litouwen. DigiState gaat hier met name haar specialisme op het vlak van e-commerce aanbieden. In de huidige hosting markt van Litouwen is er juist in dit specifieke marktsegment nog ruimte.

Al ruim 10 jaar biedt DigiState een breed pakket aan hosting diensten aan, waaronder webhosting, managed services en security. Met name richt DigiState zich op e-commerce en webshop hosting. Volgens oprichter en eigenaar Marin Heideman biedt Litouwen hier veel marktpotentieel: “Litouwen is geen onbekende regio voor mij. Ik kom hier al vier jaar en heb zodoende een goed beeld kunnen vormen van de hostingmarkt en de spelers die hierin actief zijn. We hebben een marktonderzoek laten uitvoeren naar de mogelijkheden voor e-commerce diensten. De resultaten daarvan bevestigen mijn beeld dat er in Litouwen op dit gebied nog een gat in de markt is. Zo zijn er bijvoorbeeld weinig hosters die zich bezig houden met Magento websites, iets waar DigiState zich juist sterk in gespecialiseerd heeft.”

Doordat Heideman al geruime tijd de markt in Litouwen verkent, heeft hij bovendien een groot zakelijk netwerk opgebouwd. “Ik heb in de loop der jaren dat ik in Litouwen kom, heel veel interessante contacten opgedaan,” vertelt hij. “Daardoor weet ik met welke lokale partijen we kunnen samenwerken voor het aanbieden van onze service. We zorgen er natuurlijk voor dat de kwaliteit hiervan net zo hoog is als onze dienstverlening vanuit Nederland.”

Inmiddels zijn de voorbereidingen al in volle gang. De website is volledig in het Litouws vertaald en DigiState heeft in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, haar eerste kantoor geopend. Van hieruit worden de marketing en PR activiteiten gecoördineerd. De datacenter services worden eveneens aangeboden vanuit Litouwen. Hiertoe werkt DigiState samen met lokale partijen. Voor het aanbieden van de hosting diensten is DigiState daarnaast partnerships met Litouwse datacenters aangegaan. Het beheer van deze servers is overigens wel belegd bij het team in Nederland.

In het kader van deze start in Litouwen organiseert DigiState dit najaar in Vilnius een launch party.  “Door een evenement te organiseren willen we er voor zorgen dat de Litouwse markt ons leert kennen,” licht Heideman toe. “We nodigen daarom prospects uit op een launch party om DigiState aan hen te presenteren als betrouwbare provider van e-commerce hosting met hoge kwaliteit.”

Over DigiState
DigiState is sinds 2007 actief en richt zich op hosting diensten, waaronder webhosting, domeinnaamregistratie en SSL-certificaten. Met name managed hosting en e-commerce behoren tot de kernactiviteiten. Daarnaast biedt DigiState diensten op het gebied van security, serverbeheer en VoIP. Het team van DigiState opereert vanuit het kantoor in Nieuwegein. Naast de Nederlandse markt bedient DigiState ook internationale klanten in heel Europa, waaronder Vos Logistics en 50plusmatch. DigiState staat niet alleen voor goede bereikbaarheid van zowel de hostingdiensten als de helpdesk, heldere taal en snelle service, maar vooral ook voor veilige hosting. Daartoe begeleidt DigiState ondernemers actief bij het veilig inrichten en gebruiken van hun hostingomgeving.

Source link

Source link

Vorig artikelHydrotherapy Treadmills Market Statistics, Facts And Figures, Investment Trends, Key Players And Forecast 2020-2027 | Hydrowox, Dynamika, Hydro Physio, PHYSIO-TECH, Aqquatix
Volgend artikelIT STAFFING MARKET HOW THE INDUSTRY WILL WITNESS SUBSTANTIAL GROWTH IN THE UPCOMING YEARS TO 2027