Persbericht: DigiState breidt infrastructuur ValueCare uit naar Dataplace Utrecht

0
468

De bestaande infrastructuur van ValueCare bevindt zich momenteel binnen de ring van Amsterdam. De keuze voor Dataplace Utrecht resulteert dus in geografische spreiding van datacentra. “Door deze locatie van Dataplace zijn we in staat een multi-datacenter omgeving in te richten om het niveau van beschikbaarheid nog verder te verhogen,” licht Heideman toe. “Verder kunnen we hiermee scenario’s voor disaster recovery en uitwijk inrichten, zodat zelfs bij een uitzonderlijke noodsituatie de bedrijfscontinuïteit niet in het gedrang komt.”

Verder was het belangrijk om efficiënt connectiviteit met andere partners van ValueCare te kunnen realiseren. Doordat zij diensten bij Dataplace Utrecht afnemen, kan DigiState zorgen voor optimale netwerkfunctionaliteit tussen de infrastructuur van ValueCare en die van haar partners. Paul Faas, Manager Marketing & Segments Sales, ziet dergelijke verbanden graag: “Dataplace Utrecht is blij om ValueCare als eerste klant van DigiState te mogen verwelkomen. Dit versterkt namelijk onze positie als facilitator waar oplossingen van dienstverleners samenkomen in het belang van de klant.”

Omdat ValueCare het beheer volledig heeft uitbesteed aan DigiState, heeft zij alle vertrouwen in deze nieuwe locatie. Jan van Leeuwen, Partner bij ValueCare: “ValueCare werkt met gevoelige data van onder andere zorgverleners. Wij kennen DigiState als betrouwbare partner met focus op security. Daardoor staan we volledig achter de goed onderbouwde keuze van DigiState voor deze nieuwe locatie van Dataplace Utrecht. Verder is DigiState flexibel in haar werkwijze met korte communicatielijnen. Zodoende kunnen we snel schakelen om tot dergelijke keuzes te komen.”

Over Dataplace

Dataplace bestaat sinds 2010 en maakt sinds 2016 onderdeel uit van de Eurofiber Group. Vanuit vier moderne carrier neutrale Tier III datacenters in de regio’s Rotterdam, Utrecht, Arnhem en Brabant worden hoogwaardige (twin) datacenterdiensten geleverd. Het vijfde datacenter, gevestigd nabij Amsterdam, wordt op dit moment gebouwd en zal eind 2019 haar deuren openen. Dataplace beschikt over de ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 50001, NEN 7510 certificering en een ISAE-3402 type II verklaring. Het onderscheidend vermogen van Dataplace uit zich in kennis en ervaring in datacentermanagement en in de persoonlijke aandacht voor klanten. Inmiddels maken vele IT gerelateerde ondernemingen, overheidsinstellingen, zorginstellingen en beursgenoteerde bedrijven tevreden gebruik van de dienstverlening. Klanten van Dataplace waarderen de dienstverlening met een 8,5 als algemeen rapportcijfer.

Meer informatie: dataplace.com

Over ValueCare

Wij zijn ValueCare. En wij leveren Business Intelligence-oplossingen. Daarbij zorgen we dat jij en je collega’s zelf kunnen beslissen en handelen op basis van de data en doelen in jullie bedrijf. Wat ons onderscheidt is dat we dat doen door middel van een intuïtieve zoektechnologie. Zoektechnologie die jou helpt de juiste informatie te vinden. Weloverwogen en fact-based.

Wat ons ook anders maakt is dat we kennis delen. Zo beschik je meteen over een bibliotheek met relevante KPI-rapportages en controles vanuit het netwerk. We delen deze kennis actief. Hierdoor blijven onze klanten voorop lopen en kunnen we inzichten, inspanningen en kosten met elkaar delen.

Het succes van technologie wordt bepaald door de manier waarop gebruikers ermee omgaan. Daarom hebben we altijd oog voor de eindgebruikers én staan we in voor betrouwbaarheid en veiligheid.

Meer informatie: valuecare.nl

Source link

Source link

Vorig artikelIoT Module Market Size, Share & Forecast 2026
Volgend artikelHydrotherapy Treadmills Market Statistics, Facts And Figures, Investment Trends, Key Players And Forecast 2020-2027 | Hydrowox, Dynamika, Hydro Physio, PHYSIO-TECH, Aqquatix