Persbericht: SIDN lanceert begrijpelijke security-oplossing voor het mkb

0
487

CyberSterk biedt meer dan alleen inzicht

CyberSterk is een volledig pakket, bestaande uit een fysieke CyberSterk Box die afwijkend internetverkeer in en aanvallen op het bedrijfsnetwerk detecteert, gecombineerd met scans die de bedrijfswebsite controleren. Daarnaast biedt CyberSterk ondersteuning bij het oplossen van de gevonden problemen. Middelkoop: “Klanten krijgen iedere week in een overzichtelijk dashboard de resultaten van scans van hun bedrijfsnetwerk en -website(s). We leggen kwetsbaarheden bloot en geven alerts als acute dreigingen worden gevonden. Daarnaast bieden we ook phishing-simulaties aan, waarbij werknemers een zogenaamde phishingmail krijgen. Zo testen we de weerbaarheid van een bedrijf vanbuiten én vanbinnen. We laten zien waar de zwakke plekken zitten en slaan alarm bij dreigingen. Als er iets mis is, krijgen bedrijven een begrijpelijke melding via een eenvoudige app. Daarbij melden we niet alleen dát er iets aan de hand is, maar ook wát je ertegen kunt ondernemen. Heb je als mkb’er vragen of kom je er samen met je IT-partner niet uit, dan kun je ons supportteam bellen voor advies en opvolging van problemen.”

Samenwerking

CyberSterk is een initiatief van SIDN en is ontstaan uit een samenwerking tussen SIDN, Guardian360 en SecureMe2. Middelkoop: “Samen met onze partners ontwikkelden we CyberSterk in het afgelopen jaar. Daarbij heeft adviesbureau Forty ons geholpen. Met twee eerste, enthousiaste verkooppartners, BusinessConnect en DigiState, gaan we nu de markt op. Op basis van de feedback die we ontvangen van de eerste klanten blijven we CyberSterk verder ontwikkelen, zodat het volledig aansluit bij de behoeften van de ondernemers. Uiteraard kunnen ook nieuwe verkooppartners zich bij ons aansluiten. Op deze manier kunnen we met CyberSterk de schade van cybercriminaliteit voor ondernemers en de risico’s voor internetgebruikers verkleinen.”

Source link

Source link

Vorig artikelReservation & Booking Software Market 2020 Top Companies are | Rezdy, MINDBODY, Inc., Vreasy, Uplisting Ltd, Booqable., BookSteam, Lemax Ltd. And More
Volgend artikelIoT Module Market Size, Share & Forecast 2026