1e/2e lijns Servicedesk Medewerker

0
350

Ben jij de klantgerichte topper die van nature servicegericht is en beschikt over uitstekend probleemoplossend vermogen? Als één van onze 1e/2e lijns medewerkers een IT-probleem of storing heeft komt jouw resultaatgerichtheid om de hoek kijken en help jij hen graag. Door kennis en ervaring help jij onze klanten in no-time met een oplossing. Jouw doel is dan ook: zo snel mogelijk weer een tevreden lachende klant!

Wat ga je doen?

Als 1e/2e lijns servicedesk medewerker bestaat je werkdag onder andere uit:

 • Oplossen van 1e/2e lijns tickets
 • Verbeteren van onze kennisdatabank
 • Registreren en bewaken van meldingen in ons helpdesk-systeem
 • Up to date houden van onze kennis database
 • Bijwerken van onze digitale documentatie
 • Assisteren van onze IT engineers bij projecten.

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde MBO opleiding IT (minimaal niveau 4)
 • Werkervaring In een soortgelijke functie (minimaal 4 jaar)
 • Goede kennis van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Microsoft Windows en Office hebben voor jou geen geheimen (certificaten zijn een pré)
 • Kennis van Cisco (certificeringen zijn een pré)
 • Kennis van Topdesk
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Je woont bij voorkeur in de buurt van Ede

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Werken in een leuk team
 • Zeer platte en informele organisatie
 • Genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Mobiel / laptop
 • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. We gaan graag met je in gesprek over wat voor jou belangrijk is!

Het team bestaat uit veelal jonge professionals waarmee je je passie voor IT kunt delen. Je vindt bij ons een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur. Verder hechten we veel waarde aan de onderlinge sfeer omdat daar onze kracht en energie ligt. Samen maken wij vette IT-oplossingen, dat is hoe wij werken!

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Judy Iping via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Judy terecht via judy@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelImpact of COVID-19 on Intelligent Platform Management Interface Market Top Companies Analysis to Growing at CAGR by 2027 | Cisco Systems, Dell, Hewlett Packard Enterprise, Intel Corporation, Microsoft Corporation and NEC Corporation
Volgend artikelActive Optical Cable Market 2027 Worldwide Analysis on Revenue, Segmentation and Key Players