Chief Operations Officer

0
360

Wij zijn een snelgroeiende webhoster in Haarlem en op zoek naar een COO om ons door de volgende groeifase te loodsen. Als COO ben je volledig verantwoordelijk voor de day-to-day operatie, waarbij je de visie van de CEO implementeert.

Jouw missie

Onder jouw leiding gaan we de komende jaren verdrievoudigen in omzet. Dat doen we door de bestaande operatie te (blijven) optimaliseren. Daarnaast zullen we door middel van bedrijfsacquisities klantportfolio’s toevoegen. Vanuit ons moederbedrijf krijgen we hiervoor alle middelen en expertise, vooral op gebied van datawarehousing en M&A. Jij zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering en voorziet het bedrijf van toenemende cashflows, die vervolgens door de CEO worden aangewend voor acquisities.

Jouw verantwoordelijkheid

  • Behalen van omzet- en winstdoelstellingen.
  • Het opzetten, rapporteren, bewaken en realiseren van operationele en financiële KPIs.
  • Zorgen dat de organisatie (~20 FTE) zo optimaal mogelijk blijft draaien en maakt haar klaar voor een verdrievoudiging van omzet in de komende jaren.
  • Je zorgt ervoor dat de trein blijft rijden, volgens planning en in de juiste richting.

Jouw karakter & gedrag

  • Je bent resultaatgericht en data-gedreven.
  • Je hebt kennis van en ervaring met tech. Ervaring op gebied van webhosting en domeinnamen is een pré.
  • Je bent humble, hungry & smart.
  • Je hebt zelfkennis en bent zelfkritisch.
  • Je bent GEEN visionair met grote ideeën. Je bent een Tim Cook, geen Steve Jobs.

Relatie met CEO

  • Je functioneert als “filter” tussen CEO en operatie.
  • Je voorziet de CEO van toenemende cashflows waardoor hij de M&A operatie verder kan opschalen.
  • Gaat discussie met CEO niet uit de weg als jij gelooft dat er een betere manier is.

Wat bieden wij

Je krijgt de kans om onze organisatie in een volgende fase te loodsen. De stabiliteit van een bewezen organisatie gecombineerd met de dynamiek van een scale-up. Onze cultuur is open, leergierig en resultaatgericht met respect voor mensen. We bieden een goed salaris met interessante bonusregeling afhankelijk van resultaten (omzetgroei en bedrijfsrendement). Secundaire arbeidsvoorwaarden in overleg.

Over ons

Wij bieden webhostingdiensten aan meer dan 15.000 klanten (vooral B2B). Het productportfolio bevat domeinregistraties, webhosting, SSL certificaten, managed VPS en enkele consultancy services. We positioneren ons als een “premium” brand met een customer intimacy strategie. De huidige CEO is ook de oorspronkelijke founder van het bedrijf in 2001.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via de groene knop onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten!

Source link

Vorig artikelNieuws & Blogs – De Medical Device Regulation & privacy #1: hoe zat het ook alweer?
Volgend artikelmaincubes – Welke twijfels bedrijven hebben bij colocatie en waarom deze vaak ongegrond zijn