Relined – Relined Fiber Network en branchevereniging ISPConnect bevestigen strategische samenwerking

0
453

Connectivity

ISPConnect is de branchevereniging van bedrijven in de digitale wereld. Onze partnerships zijn er dan ook op gericht om voor onze leden zoveel mogelijk toegevoegde waarde te bieden en zoveel mogelijk interessante partijen te binden aan ISPConnect. Deze nieuwe samenwerking met Relined Fiber Network past perfect in dat streven.” Aldus Simon Besteman, directeur van ISPConnect.

 “Wij zijn blij met deze samenwerking en de ambitie die Relined heeft uitgesproken om een rol te spelen in het veranderende digitale landschap van datacenters, netwerkproviders en cloud leveranciers. Gezamenlijk willen wij zinvolle content en een heldere visie ontwikkelen op de mogelijkheden die het Nederlandse landschap biedt aan ondernemers.”

Relined richt zich voor 100% op het lokaliseren en vermarkten van onbenutte glasvezelcapaciteit, in de vorm van Dark Fiber. Dit omdat zowel Nederland als Duitsland over een uitstekende glasvezelinfrastructuur beschikt en verbindingen vaak veel efficiënter zijn te realiseren met behulp van bestaande netwerken.

Met ons Dark Fiber netwerk bieden wij ISP’s en hostingpartijen de mogelijkheid een netwerk op te bouwen waarop zij hun eigen diensten kunnen leveren aan eindgebruikers.

In de afgelopen 17 jaar zijn wij partner geworden van verschillende partijen binnen de branche en hebben wij ze kunnen ondersteunen in hun groei en bij het optimaliseren van hun dienstverlening. Om ditzelfde voor nóg meer bedrijven te kunnen doen, zijn we de samenwerking aangegaan met ISPConnect. We kijken er erg naar uit!” 

Aldus Marcel Tan, Account Manager Relined Fiber Network en specialist binnen dit segment.

ISPConnect werkt samen met een beperkt aantal relevante partners. Dit zijn toonaangevende organisaties die diensten of producten leveren aan de sector. ISPConnect ontwikkelt gezamenlijk met partners content die past binnen de groei en ambities van de vereniging. Door gezamenlijk de propositie van ISPConnect uit te vergroten is de vereniging in staat een actieve bijdrage te leveren aan het Nederlandse IT-landschap wanneer het gaat om wetgeving, onderwijs en MVO.

Bekijk hier het partnerprofiel van Relined Fiber Network op ISPConnect.

Source link

Vorig artikelGezamenlijke brancheorganisaties maken zich zorgen: te weinig ambitie kabinet voor versterken digitale economie
Volgend artikelNieuws – Hands-on: de implementatie van DANE voor Postfix