12 tips voor een succesvolle digitale transformatie

0
32
12 tips voor een succesvolle digitale transformatie

Rapport: De impact van data gravity op IT

Data bevatten een schat aan waarde. We bouwen dan ook steeds meer toepassingen om waarde uit deze data te halen. Tegelijkertijd zien we dat snel groeiende datavolumes onze bedrijfstoepassingen en services als het ware naar zich toe trekken, zodat ze zo dicht mogelijk bij elkaar komen te staan. Een fenomeen dat ‘data gravity’ heet. Die ontwikkeling heeft impact op de IT-strategie en -infrastructuur van uw organisatie.

Data gravity zorgt ervoor dat de verwerking en opslag van data (deels) naar de rand – de ‘edge’ – van het netwerk verschuiven. Edge computing kan daarom een belangrijke rol spelen bij de digitale transformatie van uw organisatie. Dit rapport biedt u handvatten en aanbevelingen rond uw digitale transformatie, zodat u meer waarde haalt uit uw data om uw bedrijf te laten groeien.

Source link