Open Networking & Automated SDN in het AMS01 datacenter

0
39
Open Networking & Automated SDN

Dit bericht verscheen eerder bij maincubes

Circle B, Pluribus Networks en maincubes zullen belangrijke netwerkprofessionals uit de Benelux en het Verenigd Koninkrijk samenbrengen voor een dag gevuld met technische demonstraties, een netwerksessie, gevolgd door een netwerkevenement van Pluribus Networks en Circle B en de aankondiging van onze strategische samenwerking bij maincubes Data Center, Schiphol-Rijk, Nederland.

De technische demonstratie zal zich richten op de uitdaging voor operators van meerdere datacenter sites; hoe bouw je een gedistribueerd multi-site datacenter fabric dat kan schalen, terwijl het extreem kosteneffectief, geautomatiseerd, wendbaar en eenvoudig te bedienen is. Deze demonstratie zal laten zien hoe nieuwe niveaus van netwerk-underlay en -overlay automatisering, verkeerszichtbaarheid en netwerksegmentatie worden geleverd in een uiterst kosteneffectieve oplossing die direct uit de doos werkt.

De netwerksessie en een technische demonstratie worden gevolgd door een avond vol netwerkmogelijkheden met vakgenoten.

We kijken ernaar uit u te zien bij maincubes, AMS01 datacenter!

Naar de aanmelding: www.eventbrite.ca/e/tickets-open-networking-automated-sdn-203655778917

Voetnoot:
In verband met COVID-19 veiligheidsmaatregelen is er een beperkt aantal tickets beschikbaar. Wij verzoeken u uw COVID-pas te overleggen via de Corona Check app, of een COVID-vaccinatiebewijs of een RT-PCR-test die niet meer dan 48 uur voor uw bezoek aan maincubes, AMS01 is afgenomen. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.

Dit bericht verscheen eerder bij maincubes

Vorig artikelSecurity startups line up on Cyber Runway
Volgend artikelZero-days: The next element of the service-based cyber economy?