Ontmoet maincubes op de jaarlijkse KickStart Europe Conference 2022

0
170
KickStart Europe

Dit bericht verscheen eerder bij maincubes

Van 14 – 15 maart 2022 vindt KickStart Europe plaats in Amsterdam en Joris te Lintelo (SVP International), Jan Bleij (Sales Manager) en Dominik Hohmann (Channel Manager) van maincubes zullen daarbij aanwezig zijn. KickStart Europe is de jaarlijkse Strategy & Networking conferentie over trends en investeringen in tech en digitale infrastructuur. Door aan het begin van het jaar een scala aan professionals uit de industrie samen te brengen, helpt KickStart Europe bij het verkennen van de opkomende trends en technologie die de digitale industrie en de digitale infrastructuur van cloud, connectiviteit en datacenters vormgeven.

Meer informatie over het evenement: www.kickstartconf.eu/

Dit bericht verscheen eerder bij maincubes

Vorig artikelElizabeth Holmes Trial Nears Finish as Closing Arguments End
Volgend artikelCDEI research pinpoints barriers to trustworthy AI exploitation