Online Marketeer 32-40 uur

0
271

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Als Online Marketeer ben je mede verantwoordelijk voor al onze online kanalen waaronder onze websites, marketing automation, en social media kanalen.

Je ontwikkelt campagnes voor sociale advertenties, landingspagina’s en lead nurturing programma’s. Maar daar waar wenselijk ondersteun je onze collega’s ook in alle andere marketingactiviteiten.

Je maakt deel uit van het marketingteam met 3 specialisten en je werkt ook samen met de afdeling Sales, Group Marketing, Product Development en Corporate Communicatie.

We worden gedreven door een dynamische en proactieve instelling. We vragen onszelf elke dag opnieuw af hoe het de volgende dag beter kan. Jij doet hetzelfde.

Wil je van een klant een trouwe partner maken, dan moet je de verwachtingen overtreffen. Het gaat er niet alleen om dat je weet wat de klant nodig heeft, maar ook dat je net die extra stap zet. Je bent een heuse pionier in je dienstverlening, processen en systemen.

Jij snapt hoe CRM systemen zoals AFAS werken, en met sales werk je samen om activiteiten zoveel mogelijk geautomatiseerd te loggen en te sturen op een beter resultaat.

Daarnaast beschik je ook over

  • 3-5 jaar relevante werkervaring en minimaal een HBO diploma;
  • Aantoonbare ervaring in het ontwikkelen en implementeren van online marketing strategieën in de B2B markt;
  • Ervaring met het meten van social media kanalen en online conversie optimalisatie (SEO en SEA);
  • Ervaring met, Afas, Google Analytics 4, Active Campaign en Pardot is een pré;
  • Werkervaring opgedaan in de IT-branche is een pré.
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wanneer je bij ons aan de slag gaat als Online Marketeer, krijg je de kans om de digitale samenleving te versterken. Je werkt samen met de beste experts, je kunt je eigen keuzes maken en je houdt je bezig met netwerken, cloudoplossingen en datacenters die het hart van de samenleving vormen. We willen duurzaam groeien, zowel als organisatie als mensen. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we elke dag moeten bijleren en ons moeten blijven ontwikkelen. We zullen altijd blijven innoveren.

Dat betekent

Om je te helpen het onderste uit de kan te halen, hanteren we geen ‘one size fits all’-concept. In plaats daarvan bieden we je een hybrideaanpak en de steun die je nodig hebt om jezelf te overtreffen.

  • Een goed salaris op basis van een 40-urenweek, bonuspakket.
  • Flexibele werkuren af te stemmen op je professionele en privé behoeften, waarbij je het merendeel van je tijd doorbrengt in een omgeving waarin jij de beste prestaties levert.
  • Actieve ontwikkeling van je vaardigheden en competenties door middel van talloze opleidingsmogelijkheden.
  • Zeer uitdagende functie binnen een hecht team, waar plezier en samenwerken belangrijk is.
  • Een organisatie die financieel gezond is en veel groeipotentieel heeft.
  • Vakantie nodig? Geen probleem! Bij ons krijg je 29 verlofdagen per jaar, op basis van een 40-urenweek.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelSpotify's Joe Rogan Deal Is Said to Be Worth Over $200 Million
Volgend artikelGoogle Invests in Skills Training Program for Low-Income Workers