Projectmanager

0
242

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Functieomschrijving

Servicegericht, verantwoordelijk en alles met een lach. Want een project van begin tot eind begeleiden samen met je team, daar haal jij je energie uit. We zorgen voor blije klanten en dat komt omdat we blije medewerkers hebben. Wil je ook bij ons werken, waar hard gewerkt wordt, maar waar goed voor je wordt gezorgd? Lees dan verder wat we te bieden hebben.

Wie zijn wij?

Wij zijn gevestigd in Ede op een centrale locatie met ons mooie kantoorpand. We hebben als doel communicatie, infrastructuur en security flexibel en beschikbaar maken. Dit doen wij door het leveren van (end-to-end) communicatie oplossingen wereldwijd. Servicegericht, flexibel, doordacht en verantwoordelijk te werk gaan staat bij ons centraal en daarmee maken wij het verschil. Voor zowel de klant als voor jou als medewerker.

Projectmanager

Klanten blij maken staat centraal bij ons en jij als projectmanager speelt daar een grote rol in. Je bent verantwoordelijk voor het op tijd leveren van de end-to-end oplossingen die wij onze klanten bieden. Je zorgt ervoor dat alles binnen het project op rolletjes loopt en weet op tijd bij te sturen als het niet volledig volgens plan gaat. Desnoods zoek je naar alternatieven. Je ondersteunt het serviceteam als het nodig is en zorgt ervoor dat alle stakeholders goed op de hoogte worden gehouden. Zowel klanten als collega’s kunnen op jou rekenen!

In deze functie is communicatie key. Je werkt samen met veel verschillende stakeholders, wij luisteren goed naar onze klanten om ze zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Je weet hoe je een advies aan een klant overbrengt, uiteindelijk profiteert de klant ook van jouw expertise en het is belangrijk om er een succesvol project van de maken. Je bent klantgericht en weet daardoor goed te achterhalen wat er precies nodig is. Je durft daar ook goed doordachte beslissingen op te nemen. Je voelt je verantwoordelijk voor het project dat je doet en doet er alles aan om dit met een goed resultaat af te sluiten.

What’s in it for you?

Wij geloven dat blije medewerkers zorgen voor blije klanten. Klinkt dat zoetsappig? Misschien, maar we zien dat het werkt. Dit begint al bij je eerste kennismakingsgesprek, we willen graag weten wat voor jou belangrijk is. Waar ben je precies naar op zoek in je nieuwe baan en je nieuwe werkgever? Komt dat overeen met wat wij kunnen bieden dan gaan we verder in gesprek. Het is belangrijk dat je in het team past, daarom zal er ook een directe collega aanschuiven bij één van de gesprekken.

Bij ons krijg je veel vrijheid en wordt er van je verwacht dat je jouw verantwoordelijkheid neemt. Hierdoor krijg je een team dat klaar staat voor elkaar en voor het bedrijf. Je weet dat je op elkaar kunt rekenen. Er wordt veel gelachen en goed voor je gezorgd. Zo staat er elke dag een verse (gratis) lunch voor je klaar, komt elke maand de kapper langs en is er 2-wekelijks een stoelmassage te boeken. Werk je liever thuis? Ook dat is geen probleem. Er is een open en eerlijke manier van communiceren en er wordt goed naar je geluisterd.

De zakelijke kant, ook niet onbelangrijk

  • Salaris gaat in overleg, we horen graag van jou wat jouw idee hierover is;
  • Mobiliteitsbudget of leaseauto;
  • Goede secundaire voorwaarden, zoals een pensioenplan aangevuld met extra verzekeringen;
  • Laptop en telefoon;
  • Internetvergoeding voor thuis;
  • Product specifieke trainingen, plus een persoonlijk opleidingsbudget;
  • Flexibele werktijden en locatie (thuiswerken);

Nog wat extraatjes op een rij

  • Op vrijdag de beste hamburgers van de Green-Egg;
  • Een ambitieuze omgeving waarin klanten en jouw ontwikkeling centraal staat;
  • Meerdere evenementen per jaar met het team;
  • Fijn dakterras.

Wie ben jij?

  • Ervaring in een vergelijkbare rol als projectmanager, binnen de telecom is mooi meegenomen;
  • Maar… houding is meer waard, klantgericht, proactief en een goede actieve houding brengt je al heel ver;
  • Je communiceert goed en duidelijk op verschillende lagen binnen organisaties;
  • Je kunt goed samenwerken;
  • Je bent pro-actief, weet het overzicht te bewaren en neemt goede doordachte beslissingen;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelWhite House Prepares Curbs on Russia’s Access to U.S. Technology
Volgend artikelJustice Dept. Plans to Block $13 Billion Deal by UnitedHealth Group