Senior Vertical Accountmanager

0
245

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Vacature voor een Senior Vertical Accountmanager

Als Senior Vertical Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het actief werven van nieuwe klanten en na verloop van tijd het beheren van een klein aantal strategische accounts. Hierbij beschik je over een klantgerichte en adviserende instelling, die je helpt om succesvol te zijn.

Je levert een actieve bijdrage aan de realisatie van groei van onze organisatie. Je gaat proactief de markt op met onze oplossingen. Je hebt het geduld om de soms lange sales trajecten positief te beïnvloeden. Het identificeren van kansen in de markt is een wezenlijk onderdeel van jouw inbreng. Jij bent verantwoordelijk voor de goede opvolging van offertes, RFP’s en aanbestedingen. Consultative selling moet echt door je aderen stromen en het moet voor jou een enorme drijfveer en uitdaging zijn om de potentiële klant zijn behoeftes te achterhalen en samen met een solution architect deze in kaart te brengen. Om daarna deze uiteraard om te zetten in een oplossing en voorstel voor de klant waar men geen nee tegen kan zeggen.

  • Minimaal HBO niveau;
  • Goede commerciële en communicatieve vaardigheden;
  • Een professionele houding die gericht is op samenwerking;
  • Een actieve bijdrage om de uitdagende groeidoelstellingen te realiseren;
  • Een aantal jaren ervaring in een soortgelijke rol;
  • Ruime en aantoonbare ervaring met consultative selling is een pré;
  • Een netwerk en ervaring in de Cloud/hostingbranche is abosluut een pré.

Een commerciële en zeer uitdagende functie binnen een hecht team, waar plezier en samenwerken belangrijk is. Een organisatie die financieel gezond is en veel groeipotentieel heeft. Dus een uitgelezen kans voor de doorgewinterde salesprofessional om mee te helpen aan de ontwikkeling van deze organisatie en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Auto, mobiel, laptop en veel persoonlijke aandacht kortom, alles om jou succesvol te laten zijn.
Deze commerciële uitdaging vraagt om ervaring in adviserend verkopen en kennis over het cloud landschap. Het is een voordeel als je een netwerk hebt in een specifiek marktsegment.

Over ons

We specialiseren ons op het gebied van cloud infrastructuur oplossingen en diensten zoals colocatie, connectiviteit, cloud, IaaS, Kubernetes en andere zaken. Wij helpen klanten met consultancy, implementatie en beheer van hun cloud infrastructuur en alle strategische keuzes die daarmee gepaard gaan. We werken met een sterk groeiend team van nu ongeveer 70 personen aan innovatieve cloudtechnologie voor klanten als Asics, TeamBlue, Meneba, verschillende gemeentes, andere overheidsinstellingen en financiële organisaties.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelDefine RPO and RTO tiers for storage and data protection strategy
Volgend artikelCracking the code on blockchain and crypto: What might adoption mean for datacentres?