Microsoft Server engineer

0
210

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Als Microsoft Server engineer beheers je vooral de serverkant van onze oplossingen. Je gaat klanten en collega’s deskundig en begrijpelijk adviseren hoe zij verschillende ICT oplossingen en infrastructuren kunnen gebruiken in hun bedrijfsomgeving. Naast een adviserende rol draai je volop mee in de implementatie. Je werkt graag aan uitdagende projecten die bijdragen aan het succes van onze klanten. Wanneer een vraag technisch complex wordt, dan begint jouw werk.

Je vindt het leuk om in klein team effectieve en bruikbare oplossingen te bedenken en kunt deze ook technisch ontwerpen, realiseren en overdragen. Complexe nieuwe materie maak je jezelf makkelijk eigen. Je hebt een sterk analytische en systematische manier van werken en problemen oplossen. Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen die je kunt vertalen naar (on)mogelijkheden voor onze dienstverlening. Je bent allround inzetbaar en kunt ook zelfstandig werken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel waardoor je initiatieven neemt en niet wacht tot werk naar je toe komt. Je houdt je onder andere bezig met;

  • Ontwikkeling nieuwe diensten
  • Migratie trajecten
  • Server architectuur
  • Datacenterbeheer
  • Virtualisatie

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde technische hbo-opleiding;
  • Minimaal 5-10 jaar werkervaring (MSP ervaring is een Pre);
  • Uitgebreide kennis van en aantoonbare ervaring met virtualisatietechnieken (VMWare, Hyper-V);
  • Uitgebreide en recente kennis van Microsoft server producten en rollen zoals Active directory, Exchange, SQL, DNS, IIS etc;
  • Uitgebreide kennis van en aantoonbare ervaring met hedendaagse infrastructuur concepten (Cloud / Hybrid cloud);
  • Kennis van Server based computeroplossingen op basis van Windows of Citrix;
  • Kennis van dataopslagtechnieken en –systemen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Goede analytische en communicatieve vaardigheden;
  • In bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

We bieden je een vast dienstverband bij een professionele ICT-dienstverlener.  Naast een goed bereikbaar kantoor en een goed salaris bieden we jou een leuke werkplek waar je veel verschillende dingen voor verschillende klanten doet. Je krijgt een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen werkzaamheden te plannen en in te vullen. Verder bieden we jou een gezellige werkomgeving die bestaat uit collega’s die je verder willen helpen en de mogelijkheid om je zelf verder te ontplooien, met de mogelijkheid om deels thuis te werken. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals trainings- en certificeringsmogelijkheden, pensioenregeling, leuke collega’s en uitdagende projecten zijn uiteraard aanwezig.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Jan Tammeling via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Jan terecht via jan@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Source link

Vorig artikelTop 10 emerging storage trends stories of 2022
Volgend artikelLinux Foundation Forms Open Mapping Initiative