Senior VMware engineer

0
111

Senior VMware Engineer

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Ben je momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging als senior VMware engineer? En zou je graag deel uitmaken van een dynamisch en gepassioneerd team van collega’s met een gezamenlijke focus op het bevorderen van klantsucces door middel van automatisering en innovatie in IT-platforms? We horen graag zo spoedig mogelijk van je!

Een beknopt overzicht van de mogelijke nieuwe functie:

Als Senior VMware Engineer ben je verantwoordelijk voor het automatiseren en vernieuwen van onze VMware-infrastructuur. Daarnaast speel je een cruciale rol bij het onderhouden en verbeteren van de infrastructuur om ervoor te zorgen dat deze te allen tijde optimaal functioneert.

Je verantwoordelijkheden omvatten:

 • Zorgen voor de continuïteit van ons VMware-platform, inclusief aandacht voor beveiliging en naleving van regelgeving.
 • Actief bijdragen aan de automatisering en vernieuwing van het VMware-platform.
 • Samen met het team en belanghebbenden de koers bepalen en de roadmap voor verbeteringen van de omgeving vaststellen.
 • Vertalen van zakelijke eisen en wensen naar kostenefficiënte ontwerpen en oplossingen.
 • Zorgen dat best practices worden gevolgd binnen het VMware-platform.
 • In staat zijn om scripts vanaf nul te ontwikkelen, indien nodig.
 • Betrokken zijn bij complexe technische vraagstukken, automatisering, scripting en codering.

Waarom zou je voor ons willen werken?

Bij ons vind je een stimulerende werkomgeving waarin je de vrijheid hebt om zelfstandig te werken en samen met collega’s doelen te bereiken. We hechten veel waarde aan een cultuur waarin je als professional de regie hebt over je eigen ontwikkeling, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. We zijn ervan overtuigd dat jouw groei en succes leidt tot gezamenlijk succes.

Wat maakt werken bij ons aantrekkelijk?

 1. Vrijheid en verantwoordelijkheid: Bij ons krijg je de ruimte om zelfstandig te bepalen hoe je je werk uitvoert, terwijl je kunt rekenen op ondersteuning van collega’s. We geven je de mogelijkheid om te groeien en je eigen pad te kiezen.
 2. Maatwerk: We begrijpen dat elke professional uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom bieden we een werkaanpak die is afgestemd op jouw talenten en ambities. Dit omvat onder andere:
 • Een salaris afgestemd op jouw talent, een bonus en een leaseauto
 • Een gezonde balans tussen werk en privéleven.
 • Kansen om je vaardigheden en competenties verder te ontwikkelen door middel van diverse leer- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Vakantie nodig? Geen probleem! Je krijgt bij ons 29 vakantiedagen per jaar, op basis van een 40-urige werkweek.

Bij ons zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontdekken en uit te dagen. We streven ernaar om samen met jou uitstekende prestaties te leveren.

Bedrijfsomschrijving

Ons bedrijf biedt toonaangevende cloud infrastructuurdiensten. Wij bieden slimme, open en toekomstbestendige cloud infrastructuuroplossingen aan bedrijven, overheden en non-profitorganisaties.

Functie-eisen

Jij bent de ideale kandidaat als je:

 • Ervaring hebt met diverse VMware technologieën, waaronder ESXi, vSAN, NSX, vCloud Director en vRealize Suite.
 • Ervaring hebt met werken in grootschalige, dynamische omgevingen met hoge beschikbaarheid. Kennis van VCF (VMware Cloud Foundation) is een sterke plus.
 • Ervaring hebt in softwareontwikkeling met programmeertalen zoals Python, Perl en PowerShell.
 • Bekend bent met HCI (Hyper-Converged Infrastructure) oplossingen, zoals VxRail of andere VSAN-ready hardware.
 • Een achtergrond hebt in netwerken en bekend bent met gerelateerde protocollen en technologieën, zoals BGP, VRF, IP, TCP en UDP.
 • Een out-of-the-box denkwijze hebt en een proactieve houding aanneemt.
 • Sterke communicatieve vaardigheden hebt, kritisch kunt denken en goed bent in probleemoplossing.

Deze eigenschappen stellen jou in staat om succesvol te zijn in de functie en effectief te communiceren met collega’s en stakeholders.

Aanvullende informatie

Over ons:

Wij zijn een toonaangevende aanbieder van cloud-infrastructuurdiensten en maken deel uit van een gerenommeerde organisatie. We leveren slimme, open en toekomstbestendige cloud-infrastructuuroplossingen aan diverse bedrijven, overheidsinstanties en non-profitorganisaties. Ons uitgebreide portfolio is gebouwd op een netwerk van zes Tier III-neutrale datacenters. We hebben ook een geavanceerd software defined datacenternetwerk dat meerdere datacenters in verschillende regio’s met elkaar verbindt.

Naast onze datacenterinfrastructuur bieden we ook state-of-the-art IaaS (Infrastructure-as-a-Service) en een hybride cloudplatform. Daarnaast leveren we cloud consultancy diensten om onze klanten te ondersteunen bij het ontwerp, de implementatie en het beheer van hun cloud-infrastructuur.

Ons team bestaat uit een getalenteerde groep professionals die zich inzetten voor de groei en het succes van onze organisatie. We streven ernaar om voortdurend te groeien en te voldoen aan de behoeften van onze klanten in een snel veranderend landschap van cloud-technologieën.

Klaar voor je volgende stap?

Bij ons bedrijf geloven we sterk in het potentieel van ieder individu. We bieden een inspirerende omgeving waarin jouw talent volledig tot bloei kan komen. Als dit je aanspreekt, nodigen we je uit om zo snel mogelijk je cv in te sturen.

Bij ons werk je aan het vormgeven van de digitale transformatie en draag je bij aan de vooruitgang van de samenleving. We streven er ook naar om milieuvriendelijk en duurzaam te opereren, en hebben een sterke betrokkenheid bij sociale vraagstukken.

Als groeiende speler in de markt, met een ondernemende cultuur, zijn we in staat om snel te handelen en resultaten te boeken. Onze doelstellingen zijn helder en als jij bruisend bent van goede ideeën, krijg je bij ons de ruimte om deze te realiseren. En het belangrijkste: je kunt rekenen op de steun en samenwerking van je collega’s.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 • Ervaring met VMware technologieën, waaronder ESXi, vSAN, NSX, vCloud Director en vRealize Suite

 • Netwerk achtergrond, met kennis van gerelateerde protocollen en technologieën (bv. BGP, VRF, IP, TCP, UDP)

 • Een out of the box manier van denken en een proactieve houding

Senior VMware engineer

Source link

Vorig artikelMicrosoft Process Engineer
Volgend artikelSite Operations Engineer