Support Desk Medewerker

0
108

Support Desk Medewerker

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Ben jij iemand die affiniteit heeft met IT en uitblinkt in communicatieve vaardigheden? Dan is de functie van fulltime Support Desk Medewerker bij het grootste regionale datacenterbedrijf van Nederland wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen:

Als Support Desk Medewerker bij het grootste regionale datacenterbedrijf van Nederland ben jij verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van klanten. Je zorgt ervoor dat zij de juiste ondersteuning ontvangen bij hun digitaliseringsproces. Jouw communicatieve vaardigheden stellen je in staat om klantvragen adequaat en vriendelijk te beantwoorden. Je bent de schakel tussen de klanten en de technische teams, waardoor je een belangrijke rol speelt in het leveren van uitstekende service.

Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen in een professionele omgeving? Als Support Desk Medewerker heb je de mogelijkheid om in contact te staan met IT-managers van grote zakelijke klanten. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen over facturatie, het opstellen van offertes of het bieden van ondersteuning bij het gebruik van het klantportaal, jij bent er om de klant te helpen. Met jouw persoonlijke aandacht en expertise zorg je ervoor dat de klant tevreden verder kan werken. Bovendien investeren we veel tijd in jouw ontwikkeling, zodat je kunt groeien in je rol. Jouw inzet wordt gewaardeerd en beloond, met mogelijke carrièrepaden naar functies zoals Customer Success Manager of specialisatie in sales.

Jouw sterke communicatieve vaardigheden stellen je in staat om op zakelijk niveau te communiceren en de klanten effectief te helpen. Je bent in staat om helder en vriendelijk te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, in zowel het Nederlands als het Engels. Het onderhouden van klantrelaties is een belangrijk aspect van je werk, waarbij je regelmatig contact opneemt met klanten om te informeren naar hun behoeften en te kijken hoe je hen kunt ondersteunen. Met jouw commerciële vaardigheden ben je in staat om koopsignalen op te pikken en deze om te zetten in offertes. Het bezit van een auto wordt sterk aanbevolen gezien de locatie van het bedrijf. Na ongeveer een half jaar, wanneer je goed ingewerkt bent, bestaat de mogelijkheid om 1 à 2 dagen per week vanuit huis te werken. Je waardevolle bijdrage wordt beloond met een aantrekkelijk startsalaris.

Wij bieden:

 • Een competitief salaris
 • Werken in een professioneel en gezellig team
 • Mogelijkheden voor groei en ontwikkeling in sales en customer success
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Gezamenlijke activiteiten en vieringen met het team
 • Reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer voor woon-werkverkeer
 • 26 vakantiedagen, een eindejaarsbonus en een goede pensioenregeling

Wat wij vragen:

 • Minimaal een mbo 4 werk- en denkniveau, bij voorkeur in een ICT-gerelateerde richting
 • Kennis en affiniteit met datacenters is een pre
 • Commercieel gedreven en resultaatgericht

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 • Minimaal mbo 4 werk- en denkniveau

 • Kennis en affiniteit met datacenters is een pré

 • Je bent commercieel gedreven en resultaatgericht

Support Desk Medewerker

Source link

Vorig artikelGet to Know Jenkins
Volgend artikelJohnson Controls opts for container-based app delivery with Portworx