Full Stack Developer

0
127

Full-Stack Developer

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Heb jij een passie voor het ontwikkelen en aanpassen van software? Beschik je over het vereiste talent hiervoor? En ben je op zoek naar een uitdagende functie bij een no-nonsense ICT-organisatie in het Noorden van Nederland? Wij zijn momenteel op zoek naar een full stack developer. Wij zoeken iemand die met plezier samenwerkt met klanten om de meest optimale softwareoplossingen voor hun vraagstukken te creëren. Ben jij analytisch, nauwkeurig en tegelijkertijd communicatief vaardig? Denk je van nature in termen van oplossingen en mogelijkheden? Lees dan verder en ontdek of deze vacature bij jou past!

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van Fieldservice Management-oplossingen die gebaseerd zijn op Microsoft Dynamics 365, speciaal ontworpen voor serviceorganisaties. Wij bieden softwareoplossingen die het vaak complexe werkproces van de buitendienst vereenvoudigen. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit woningcorporaties, maar we breiden onze diensten steeds verder uit naar andere sectoren, zoals de bouw- en installatiebranche.

Als onderdeel van ons jonge en goed op elkaar ingespeelde team, zul je werken volgens de Scrum-methodologie en staat klantbetrokkenheid hoog in het vaandel.

In deze functie heb je verschillende kerntaken:

 • Ontwikkeling en aanpassing van software: Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en aanpassen van software. Hierbij baseer je je op het architectuurplaatje, functionele specificaties en/of testscripts.
 • Klantgerichte oplossingen: Je begrijpt de behoeften van de klant en weet wat er speelt. Je draagt oplossingen aan die de klant helpen om hun organisatieprocessen te verbeteren. Om dit te kunnen doen, is het essentieel dat je goed op de hoogte bent van de doelstellingen van de organisatie, hoe jouw oplossingen daaraan kunnen bijdragen en hoe de huidige klantomgeving eruitziet.
 • Samenwerking en projectbewaking: Je werkt nauw samen met je collega’s en de klant om het gehele (ontwikkel)traject te bewaken. Je zorgt ervoor dat het project soepel verloopt en dat alle betrokkenen op één lijn zitten.
 • Ontwikkeling van Service Apps en customization: Concreet houdt dit in dat je Service Apps maakt en configureert in Microsoft Azure. Daarnaast maak je aanpassingen en maatwerk in het Microsoft Dynamics-platform. Je zult ook werken met tools zoals Azure DevOps, Visual Studio en GIT.

Met deze taken zorg je ervoor dat je hoogwaardige softwareoplossingen ontwikkelt die aansluiten bij de behoeften van de klant en bijdragen aan het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.

Jouw kennis en competenties:

 • Afgeronde HBO-opleiding: Je hebt minimaal een afgeronde en relevante HBO-opleiding.
 • Relevante werkervaring: Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare rol.
 • Programmeervaardigheden: Je hebt ervaring en vaardigheden in programmeren, met specifieke kennis en ervaring in de programmeertaal C#.
 • Optionele kennis en ervaring: Het is wenselijk, maar niet vereist, dat je kennis en ervaring hebt in Xamarin, Javascript of Typescript, en Odata.
 • Gebruikersinterface en technisch gegevensontwerp: Je hebt het vermogen om gebruikersinterfaces te realiseren en technische gegevensontwerpen te maken, inclusief gegevensmodellering. Je bent ook bekwaam in het testen en implementeren van systemen.
 • Communicatief vaardig en een positieve instelling
 • Leergierig en ondernemend

Als je voldoet aan deze kennis en competenties, kun je bijdragen aan het succesvol ontwikkelen en implementeren van softwareoplossingen binnen ons team.

Wij bieden jou het volgende:

 1. Marktconform salaris: Je ontvangt een salaris dat in overeenstemming is met de marktstandaard.
 2. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden: Naast je salaris bieden we ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen.
 3. Hybride werken: Bij ons is hybride werken de standaard. Je hebt de flexibiliteit om zowel op kantoor als thuis je werkzaamheden uit te voeren.
 4. Prettige werkomgeving: Onze collega’s ervaren het werken bij ons als zeer prettig vanwege de ontspannen werksfeer, platte organisatiestructuur en de grote mate van vrijheid die je krijgt.
 5. Mogelijkheid tot zelfontwikkeling: We zijn een relatief kleine organisatie waar je te maken krijgt met uiteenlopende vraagstukken. We bieden je volop kansen om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je functie.

Bij ons kun je rekenen op een goede beloning, een flexibele werkomgeving en een stimulerende sfeer waarin je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontplooien.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 • Minimaal een afgeronde en relevante HBO opleiding

 • 3 – 5 jaar relevante werkervaring

 • Leergierig en ondernemend

Full Stack Developer

Source link

Vorig artikelIT Sustainability Think Tank: Getting a handle on greenhouse gas emissions regulations
Volgend artikelSchneider Electric makes bid to acquire Atos Group's EcoAct sustainability consultancy business