Campagne Marketeer

0
65

Campagne Marketeer

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

In ons bedrijf streven we naar excellentie en klantenservice. Dit betekent dat we voortdurend bezig zijn met het ondersteunen van onze klanten, hen helpen waar nodig en de nodige middelen bieden voor hun groei. Om deze missie te vervullen, zijn we vastbesloten om onze klanten op het juiste moment en via het juiste kanaal te voorzien van relevante en nuttige informatie, met een sterke focus op commerciële inzichten. Dit is een uitdagende missie die voortdurend in ontwikkeling is en waarbij we hulp kunnen gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar een campagne marketeer. Is dit iets voor jou?

Over ons

Wij zijn dé toonaangevende webhostingprovider van Nederland, gevestigd in Zwolle. Met meer dan 20 jaar ervaring en een klantenbestand van meer dan 350.000 tevreden ondernemers, belichamen wij het motto “Onbezorgd online ondernemen”. Als premium aanbieder hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Ons doel is om onze klanten optimaal te ondersteunen in hun online ondernemingen. Dit realiseren wij door hoogwaardige producten en diensten te leveren, vergezeld van een uitstekende klantenservice. Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop; dit beloven wij niet alleen aan onze klanten, maar ook aan jou. Bovendien bevinden wij ons als bedrijf in een periode van actieve groei en zijn we middenin een transitie waarbij we van meerdere bedrijven één onderneming maken.

Wat ga je doen

Variatie en uitdaging vormen de kern van jouw werkweek. Je bent betrokken bij campagnes in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om een samenwerkingscampagne met een van onze leveranciers, een Google Ads- of Bing Ads-campagne, of campagnes gericht op retentie; je bijt je er graag in vast. Als campagne marketeer overstijg je het traditionele marketingtakenpakket; juist omdat je zo veelzijdig bent, ben je in staat om projecten van A tot Z zelfstandig aan te pakken.

Vlot schakelen tussen diverse projecten vormt voor jou geen enkel probleem. Je werkt aan zowel interne campagnes, retentie, advertenties en affiliates, marketingautomatisering, en nog veel meer… wat jij maar wilt! Je hebt een sterke affiniteit met de technische aspecten van jouw rol als campagne marketeer: het opzetten van automatiseringsstromen, hier en daar wat coderen met behulp van ChatGPT, nieuwe tags of tracking instellen? Geen enkele moeite.

Je werkt nauw samen met de rest van het marketingteam om die SEO-pagina snel live te krijgen of om samen met de content marketeer de beste e-mailcampagnes te creëren.

Vereisten

  • Je bent breed inzetbaar. Of het nu gaat om Google Ads, Tradetracker, e-mailcampagnes, klantportalen of samenwerkingen met onze leveranciers, je vindt het allemaal even leuk
  • Je hebt ervaring met automatisering-tools, bij voorkeur Hubspot
  • ChatGPT, Midjourney; je houdt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI en andere technische snufjes goed in de gaten en vind het mateloos interessant
  • Je bent technisch goed onderlegt. Zo kun je lezen en schrijven met Google Tag manager
  • Je kunt growth hacking technieken inzetten om maximaal bereik te realiseren
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt commercieel inzicht en kunt met data overweg
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als allround marketeer, campagne marketeer of in een soortgelijke functie
  • Je kunt goed samenwerken in een team
  • Je bent creatief, nieuwsgierig en leergierig

Wat bieden wij:

  • Een inspirerende werkplek in Zwolle. We werken deels thuis en deels op kantoor
  • Uiteraard krijg je een laptop van de zaak
  • Premievrije pensioenregeling, reiskostenvergoeding, internetvergoeding, thuiswerkvergoeding. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde
  • Ruimte om je verder te ontwikkelen in de vorm van trainingen en cursussen
  • Je gaat werken in een jong en enthousiast team van specialisten en generalisten

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau

  • Je bent creatief, nieuwsgierig en leergierig

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als allround marketeer

Campagne Marketeer

Source link

Vorig artikelWill computational storage meet data processing demands?
Volgend artikelGeneral availability: Microsoft Azure now available from new cloud region in Italy