Technical Consultant

0
66

Technical Consultant

MK Digital is een ICT werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de datacenter, cloud, telecom en hosting industrie in de Benelux.

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Ben jij een technische expert die niet alleen bedreven is in IT-consultancy, maar ook de kunst van effectieve communicatie beheerst? Wil je de vrijheid om jezelf continu te ontwikkelen terwijl je waardevolle IT-oplossingen biedt in een mensvriendelijke omgeving? Dan ben jij de ‘senior techie’ die we zoeken voor onze rol als Technical Consultant.

Wie zoeken wij

Als Technical Consultant ben je de drijvende kracht achter migraties, implementaties en het verstrekken van advies binnen complexe IT-omgevingen voor onze klanten. Je bent niet alleen technisch onderlegd maar ook communicatief vaardig. We verwachten minimaal 8 jaar ervaring in IT-consultancy, met aantoonbare expertise in Microsoft, VMware, en Citrix. MCSA of MCSE 2012 certificering is een pre, evenals ervaring met Azure of de Citrix Cloud.

Wat ga je doen

Bij ons draait het niet alleen om technologie; het draait om mensen. Als Technical Consultant werk je niet alleen aan IT-oplossingen, maar creëer je ook een positieve impact op het werk van onze klanten. Je ontwikkelt toekomstbestendige IT-omgevingen die organisaties veiliger, gemakkelijker en efficiënter maken. Bovendien heb je de vrijheid om te kiezen aan welke projecten je werkt en welke klanten je ondersteunt.

Onze Specialisaties:

  • Workspace Improvement: Wij streven naar IT-oplossingen waardoor mensen overal en altijd prettig kunnen werken.
  • Automation & Orchestration: Wij optimaliseren IT-werkprocessen en -infrastructuur om efficiëntie te maximaliseren.
  • Identity & Access Management: We zorgen voor meer grip op de veiligheid van data en persoonsgegevens.

Wat bieden wij

  • Een omgeving waarin jouw groei centraal staat, met voortdurende talentontwikkeling en inspirerende samenwerking.
  • Een genereus arbeidsvoorwaardenpakket inclusief studiereizen, loopbaanbegeleiding, een flexbudget voor een mobiel en laptop naar keuze, aanvullende verzekeringen, en meer.
  • Een Red Carpet Treatment met een auto naar keuze: benzine, diesel, hybride of elektrisch.
  • Beloningen voor je prestaties, inclusief elk kwartaal CrewSessies en een jaar vol plezier en uitdagingen, met ruimte voor vakanties en ontspanning.

Bij ons draait het om jouw passie voor techniek en je vermogen om deze in te zetten voor de mens. Klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen? Solliciteer nu en ontdek hoe jij kunt floreren als Technical Consultant in een omgeving die jouw groei en succes ondersteunt!

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

  • Aantoonbare expertise in Microsoft, VMware, en Citrix

  • Minimaal 8 jaar ervaring in IT-consultancy

  • Communicatief vaardig

Technical Consultant

Source link

Vorig artikelTLS 1.2 to become the minimum TLS version for Azure Storage
Volgend artikelEen beetje van mezelf, en een beetje meer van BIT