Teamlead Software Development

0
37
Senior Solutions Consultants

Source is MK Digital

Dankzij onze 14 jaar ervaring en persoonlijke werkwijze beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van ICT professionals en toptalenten op het gebied van techniek, sales, finance en marketing. Hierdoor kunnen wij snel de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever koppelen. Lees meer over MK Digital.

Hieronder vind je een vacature van één van onze opdrachtgevers, ben je voor jezelf geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan direct via het formulier onder aan deze pagina.

Denk je dat een vriend(in), familielid of kennis geïnteresseerd zou kunnen zijn, tip ons dan en krijg 50% van onze verdiensten zodra wij haar of hem aan een baan hebben geholpen, lees hier meer informatie rondom dit “ambassadeursprogramma“!

Over de organisatie

Wij leveren hosted dedicated servers vanuit meerdere datacenters in Nederland. Als een snelgroeiend bedrijf met een informele sfeer en internationale ambities, zetten we sterk in op automatisering. Dit stelt ons in staat snel te schalen en onze klanten optimaal te bedienen. Om deze groei mogelijk te maken, ontwikkelen we onze eigen systemen voor IaaS-dienstverlening. Zo bouwen we zelf systemen om duizenden servers te beheren en bieden we een eigen API aan waarmee onze klanten nog makkelijker en sneller onze diensten kunnen gebruiken.

Over de afdeling

Je gaat aan de slag in een klein, jong en enthousiast team van vier software developers. Ons software development-team is gevestigd in Enschede en werkt volgens de Agile/Scrum methodologie.

Kern van de functie

Als teamlead ben je eindverantwoordelijk voor ons product development team, bestaande uit vier ervaren software developers. Het automatiseren van onze bare metal servers en het professionaliseren van de huidige software vormen een leuke uitdaging voor het team. Jij fungeert als de schakel tussen de stakeholders en de developers. Samen met de CTO bepaal je de prioriteiten. Je verzamelt informatie bij de stakeholders en bespreekt dit met het team. Als teamlead bewaak je daarnaast de voortgang en kwaliteit.

Momenteel is onze software gebouwd in PHP, met plannen om dit in de toekomst mogelijk om te schrijven naar Rust of Go vanwege schaalbaarheid en security. Kennis van zowel PHP als Rust of Go is een pré.

Je krijgt de kans om (mede) een roadmap te ontwikkelen en deze samen met het team te realiseren. Je coacht de teamleden vanuit een meewerkende rol, waarin je zelf ook software ontwikkelt.

Profiel

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau. Een diploma mag, maar hoeft niet. Heb je geen diploma, dan horen we graag waarom je van mening bent dat je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door wat je in je vrije tijd hebt gedaan of door eerdere werkervaring.
 • Ervaring met leidinggeven en coachen, en je krijgt energie van zelf ook mee programmeren.
 • Proactieve houding en communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels.

Daarnaast heb je ook:

 • Ervaring met PHP (front-end en/of back-end).
 • Ervaring in het implementeren en incrementeel verbeteren van CI/CD.
 • Ervaring met containerisatie (Docker/Kubernetes).
 • Interesse in talen zoals Rust of Go (ervaring is een pré).

Wat wij bieden

 • Marktconform salaris, bepaald aan de hand van je werkervaring.
 • Hybride werken.
 • Mogelijkheid om certificeringen te halen op je vakgebied.
 • Mogelijkheid om conferenties te bezoeken.
 • Gratis lunch in onze eigen bruine kroeg!
 • Elk kwartaal een social event.
 • Werken in een kleine organisatie waarin jij echt het verschil kan maken.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Je sollicitatie, bestaande uit een motivatie en CV, kun je sturen naar Mark Karsch via het formulier onderaan deze pagina. Ook voor vragen over de functie kun je bij Mark terecht via mark@mkdigital.nl.

Uiteraard zijn wij op zoek naar de kandidaat die het meeste aansluit bij bovenstaand profiel, maar voldoe jij nou nét niet helemaal aan de gestelde eisen, maar ben jij ervan overtuigd dat wij voor jou moeten kiezen? Laat het ons dan vooral weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 • Ervaring met PHP

 • HBO werk- en denknivea

 • Ervaring met containerisatie

Teamlead Software Development

Source is MK Digital

Vorig artikelVMware/Broadcom: Prepare for legacy support
Volgend artikelFinancieel Administrateur