Aftellen tot CloudFest

0
445

Maart is niet alleen de maand waarin de lente begint, het is ook de maand waarin de Nederlandse cloud- en hosting industrie in (bijna) zijn geheel afreist naar zuid-Duitsland, waar iedereen bij elkaar komt voor CloudFest.

CloudFest is een beurs, een conferentie en ook een festival. Er zijn exposanten, de toeleveranciers aan de sector staan allemaal op de beursvloer en er zijn verschillende optredens van bands en dj’s. CloudFest wordt georganiseerd op het Europa-Park. Na Disneyland het grootste pretpark van Europa. Een week of twee voordat het park opengaat voor publiek wordt het in zijn geheel, inclusief alle hotelkamers, door de CloudFest organisatie afgehuurd.

Kleine vakantie

De beurs en de lezingen vinden plaats in het park, in de pauzes worden de achtbanen geopend voor de bezoekers, in de avonden worden feesten en concerten in het park of de hotels georganiseerd. Het is een wereldje dat op zichzelf staat, en precies daarom is deze beurs anders dan soortgelijke beurzen in Londen of Amsterdam. Voor veel bezoekers is de jaarlijkse reis naar Duitsland meer dan een gewoon beursbezoek. Het is ook een beetje vakantie. Eind maart is het weer meestal zacht, je ontmoet je vrienden, je gaat met elkaar uit eten, je hebt wat meer vrije tijd dan op kantoor. Het is een moment van gezelligheid: een korte spring break voor de hosting- en cloudindustrie.

Meeting Points

ISPConnect is vorig jaar begonnen met het organiseren van dagelijkse Meeting Points. Iedere middag zo rond het einde van de beurs zetten we een oranje beachflag neer bij een van de cafés (vaak de bar van het Colosseo hotel), om een plek te creëren waar Nederlandse bezoekers bij elkaar kunnen komen voor een drankje, voor gezelligheid of om met elkaar te netwerken. Deze Meeting Points waren afgelopen jaar een groot succes dus daarom hebben we besloten ze dit jaar weer te organiseren. Ik moedig jullie daarom allemaal aan om bij de verschillende Meeting Points langs te komen.

Maandagavond, tijdens de Dutch Night, krijg je van ons een programmaboekje waarin precies staat op welke tijdstippen en plekken je de Meeting Points kan vinden. Iedere middag aan het einde van de middag, maar ook bij de concerten en feesten. Kom vooral gezellig langs. Het wordt gegarandeerd gezellig!

Intiem diner

Nieuw dit jaar is het zogenaamde Dutchies Dinner. Dit diner vindt plaats op dinsdagavond bij hotel restaurant Löwen in het dorp. Het hele restaurant is afgehuurd om gezellig met elkaar te eten. Voor de leden van ISPConnect is het diner gratis (één persoon per aangesloten bedrijf). Voor de rest hebben we een mooie deal kunnen maken met het restaurant: voor € 30 krijg je een schnitzel of vegetarisch alternatief, een toetje en een paar pullen bier of fris. Het diner zit al bijna vol dus wees snel met je inschrijving als je mee wil eten. Vol is helaas echt vol.

Ik verheug me nu al op de reis naar Duitsland. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal weer even te zien en samen het glas te heffen. Tot over een paar weken!

Source link

Vorig artikelNovoServe upgradet zijn Europese netwerkbackbone naar 100GE
Volgend artikelWaarom wordt de AVG zo slecht nageleefd?