Belgisch Destiny neemt DSD Business Internet over – CloudWorks

0
649

Belgisch Destiny neemt DSD Business Internet over

Destiny, de Belgische aanbieder van cloudcommunicatieoplossingen voor innovatieve ondernemingen, heeft het Nederlandse DSD Business Internet overgenomen. Het is een volgende internationale stap, nadat het vorig jaar het Nederlandse Motto Communications met het clouddistributieplatform FLUX overnam. Met de acquisitie van de zakelijke internet service provider DSD bouwt Destiny zijn positie op de Nederlandse markt verder uit.  Het bedrijf beschikt er nu over een eigen netwerk en biedt zijn Nederlandse partners voortaan connectiviteit binnen FLUX via een kwalitatief netwerk in eigen beheer, wat meer technische controle geeft.

“We zochten bewust een connectiviteitsspeler om aan het FLUX platform te koppelen, zodat we één aanspreekpunt kunnen zijn voor cloudcommunicatieoplossingen op de Nederlandse markt”, licht Daan De Wever, oprichter en CEO van Destiny toe. “Verder willen we met deze overname onze Nederlandse partners nog beter bedienen door meer controle te hebben op de basis telecomdiensten en hun op een snelle, veilige én kwaliteitsvolle manier connectiviteit aan te bieden via FLUX.”

Met deze tweede Nederlandse overname zet Destiny opnieuw een belangrijke stap in zijn ambitie om uit te groeien tot een Europese onafhankelijke virtuele operator. “De koppeling van een portaal voor clouddiensten met een betrouwbare lokale operator zoals we dit nu in Nederland realiseren, is een model dat we in de toekomst ook in andere Europese landen willen toepassen. Het enige dat we moeten aanpassen is de go-to-market strategie, die verschilt immers per land. Tegelijk willen we onze positie op de Nederlandse markt nog verder versterken en verwachten we later op het jaar nog meer overnames in Nederland te finaliseren”, besluit De Wever.

Manolis Geldermans, algemeen directeur van DSD Business Internet: “Onze klanten krijgen met deze overname toegang tot alle diensten die beschikbaar zijn binnen het clouddistributieplatform van Destiny.  We zijn erg blij met deze mooie aanvulling op ons bestaande portfolio. Onze klanten beschikken nu ook over één aanspreekpunt voor al hun cloudtelecom diensten.”

Wim Aarts, technisch directeur bij DSD Business Internet voegt hier aan toe: “Daarnaast kunnen wij aan onze Nederlandse klanten nu ook diensten leveren in België met de service en kwaliteit zoals ze die van ons gewend zijn.”

Manolis Geldermans en Wim Aarts worden aangesteld als directielid bij Destiny en zijn binnen Nederland verantwoordelijk voor de levering van connectiviteit in de groep.

Met de overnames van Belgium Telecom afgelopen maand én DSD Business Internet werkt Destiny verder aan zijn lokale en Europese ambitie, nu met meer dan 160 medewerkers, meer dan 12.000 professionele klanten en een bijgestelde vooropgestelde omzet van 50 miljoen euro voor 2019.

Source link

Vorig artikelZo simpel als het lijkt… – CloudWorks
Volgend artikelHCL vergroot focus op Nederland – CloudWorks