Dell EMC verbetert zijn server-portfolio – CloudWorks

0
496

Dell EMC verbetert zijn server-portfolio

Dell EMC voert een aantal verbeteringen door in zijn Dell EMC PowerEdge servers, die zullen zorgen voor verbeterde veiligheid, prestaties, schaalbaarheid en verbeterd beheer voor de dagelijkse en meest uitdagende workloads van klanten. Deze verbeteringen voor PowerEdge-servers en het OpenManage-systeembeheer zorgen verder voor een veilig en schaalbaar compute-platform dat dient als ideale basis voor cloud-, analytics- en software-defined-datacenterinitiatieven.

“Nu organisaties te maken hebben met een groeiend aantal datasets, gebruiken ze ook meer geavanceerde applicaties die zorgen voor beter inzicht in hun digitale transformatie-initiatieven”, zegt Ashley Gorakhpuwalla, president Server & Infrastructure Systems van Dell EMC. “Door ons PowerEdge-server-portfolio nog krachtiger te maken, kunnen onze klanten profiteren van aanvullende automatisering, controle en veiligheid met meer responsieve en krachtige systemen.”

De verbeteringen die Dell EMC doorvoert in zijn PowerEdge server-portfolio, zijn in te delen in drie categorieën:

  • Verbeterd beheer, onder andere met nieuwe augmented reality op OpenManage Mobile.
  • Verbeterde veiligheid, met schaalbare dataprotectie, gestroomlijnd beheer van self-encrypting drives en nieuwe OpenManage FlexSelect Secure-mogelijkheden.
  • Verbeterde schaalbaarheid, dankzij nieuwe, tweede generatie Intel Xeon Scalable-processoren en nieuw Intel Optane DC persistent geheugen.

Source link

Vorig artikelAI heeft de cloud nodig om zich verder te ontwikkelen – CloudWorks
Volgend artikelAdoptie open source hardware groeit sneller dan verwacht – CloudWorks