HOSTKEY implementeert AMD EPYC-processors

0
545

HOSTKEY implementeert AMD EPYC-processors

AMD en HOSTKEY hebben de release aangekondigd van AMD EPYC TM-processor-gebaseerde servers in HOSTKEY’s infrastructuur. Deze nieuwe inzet van AMD EPYC-CPU’s biedt gedifferentieerde functies, core-count, connectiviteit en geheugenbandbreedte voor HOSTKEY-klanten die virtuele omgevingen en krachtige computer workloads gebruiken.

Het nieuwe HOSTKEY-platform maakt gebruik van de 16-core AMD EPYC 7281 en de 24-core EPYC 7401P-processoren geleverd op Gigabyte-platforms. Deze bieden ondersteuning voor 8 kanalen met RDIMM / LRDIMM DDR4-geheugen en 128 ultrasnelle PCIe Gen3 x4-verbindingen om een ​​hogere gebruikersvraag te ondersteunen.

“De AMD EPYC-processoren in single of dual-socket configuratie maken het HOSTKEY mogelijk om onze klanten een grotere verscheidenheid aan diensten te bieden. Dit verschaft meer beschikbare opties voor hun klantbehoefte op gebied van dataverwerking”, aldus Anton Malina, hoofd van de Nederlandse Datacenter-infrastructuur. “Als toonaangevende leverancier van diensten in de regio’s die we ondersteunen, zijn we verheugd om samen met AMD, de marktleider in de datacenterindustrie, om de prestaties van AMD EPYC beschikbaar te maken.”

“We zijn verheugd om met HOSTKEY te werken en hun klanten toegang te bieden tot de AMD EPYC 7281- en EPYC 7401P-processoren. Deze AMD EPYC-aangedreven servers geven klanten van HOSTKEY een nieuwe mogelijkheid voor het uitvoeren van hun virtuele, HPC of parallelle workloads, terwijl ze nog steeds de geweldige service en ondersteuning ervaren die wordt verwacht van HOSTKEY, “zegt Daniel Bounds, senior director, Datacenter Solutions, AMD.

Toegang krijgen tot AMD-servers op HOSTKEY

De op AMD EPYC gebaseerde servers zijn vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Klanten kunnen hun server bestellen met een configuratie naar keuze op de website van HOSTKEY. De standaard AMD EPYC 7281 processor gestuurde servers, met 32GB RAM en 2x240GB SSD’s, zijn verkrijgbaar vanaf € 119 / maand. Alle HOSTKEY-servers worden beschermd tegen DDoS-aanvallen.

Source link

Vorig artikelKengetallen onderzoek belangrijk voor de volwassenheid van de sector
Volgend artikelInformatiebijeenkomst Aanbesteding Webhostingdiensten SURFmarket