Informatiebijeenkomst Aanbesteding Webhostingdiensten SURFmarket

0
559
Op dinsdagmiddag 12 maart vindt er een informatiebijeenkomst over het aanbestedingsproces voor webhosting van scholen via SURFmarket plaats. SURFmarket is de ICT-inkooporganisatie van SURF voor het Nederlandse onderwijs en onderzoek. Bij SURF aangesloten instellingen kunnen dankzij SURFmarket tegen de best mogelijke voorwaarden gebruikmaken van onder meer software, clouddiensten en digitale content.
Het doel van de bijeenkomst is om jullie meer informatie te verschaffen over het aanbestedingsproces. De wijze waarop jullie je kunnen inschrijven en wat SURF daarbij verwacht. Maar ook het gebruik van TenderNed/Negometrix en de wijze waarop partijen kunnen samenwerken. Op deze dag zal niet inhoudelijk ingegaan worden op de inhoud (eisen, wensen, gunnings- en beoordelingsmethodiek).

Van SURF zullen de volgende mensen op deze dag aanwezig zijn:

Iris Klever – Inkoop
Koos Kruithof – Contractmanager
Lars Leunissen – Jurist (optioneel)

Na afloop van de bijeenkomst wordt er een kleine borrel georganiseerd. Schrijf je snel (gratis) in via deze link.

Let op: deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van ISPConnect.

Source link

Vorig artikelHOSTKEY implementeert AMD EPYC-processors
Volgend artikelGaan de meisjes van nu het tekort aan techtalent oplossen?