Nieuwe spreker bekend voor UPS Day 2019: subsidieadviseur Bart Wijffels

0
449

Nieuwe spreker bekend voor UPS Day 2019: subsidieadviseur Bart Wijffels

De redactie van DatacenterWorks heeft een nieuwe spreker bereid gevonden een presentatie te verzorgen tijdens de UPS Day 2019. Het gaat om Bart Wijffels. Hij heeft als subsidieadviseur uitgebreid gerekend aan UPS-installaties en zal tijdens de UPS Day laten zien tot welke resultaten dit rekenwerk kan leiden.

Tijdens de UPS Day 2019 spreekt ook Jan Duffhues van de gemeente Amsterdam. Hij zal dieper ingaan op de plannen die binnen de Amsterdam bestaan om het beleid ten aanzien van datacenters aan te passen. Zijn presentatie luistert naar de titel: ‘Amsterdam en datacenters; waarom een nieuwe samenwerking noodzakelijk is’.

Ook zal Dirk Harryvan van adviesbureau Certios spreken. Mede gebaseerd op het Europese Opera-Project waar Certios aan heeft deelgenomen, zal Harryvan spreken over ‘Energie en vermogen – de invloed van energiebesparende functies in ICT-apparatuur op de E-infrastructuur van het datacenter’. Daarmee haakt hij onder andere in op de discussie die al geruime tijd gaande is over het energieverbruik van zogeheten ‘idle servers’.

Bart Wijffels

Jan Duffhues

Dirk Harryvan

De komende weken zullen nog meer sprekers bekend worden gemaakt. Kijk hier voor meer informatie.

Source link

Vorig artikelSynology introduceert RackStation met snapshottechnologie
Volgend artikelMacaw en Shoeby onderzoeken nieuwe AI-mogelijkheden in Power BI