Synology introduceert RackStation met snapshottechnologie

0
466

Synology introduceert RackStation met snapshottechnologie

Synology introduceert de RackStation RS819, een compact en schaalbaar NAS-rackmodel met 4 sleuven en ondersteuning van snapshottechnologie. Hiermee kunnen zakelijke teams eenvoudig gegevens beheren, delen en synchroniseren, en reservekopieën maken.

“Het realiseren van een effectief plan voor gegevensbescherming en reservekopieën heeft niet altijd de prioriteit binnen teams met een beperkt budget. Dit leidt in geval van serverproblemen tot catastrofale verliezen,” vertelt productmanager Michael Wang van Synology Inc. “Dankzij een nieuwe 64-bits quad-coreprocessor is de RS819 ons eerste RackStation-model in de Value-serie die snapshottechnologie ondersteunt en eenvoudige oplossingen voor gegevensbescherming introduceert.”

Flexibele implementatie

De RS819 heeft een compacte 1U rackmount-behuizing met 4 sleuven en is minder dan 30 cm diep. Het model kan eenvoudig worden geïmplementeerd in een rack met 2 stijlen of in een wandmodel. Dit maakt de RS819 ideaal voor bedrijven met weinig ruimte.

De belangrijkste kenmerken van de RS819:

  • 64-bit quad-coreprocessor en 2GB DDR4-geheugen
  • Versleuteld lezensnelheid van meer dan 224 MB/s
  • Uitgebreid Btrfs-bestandssysteem voor 4.096 systeemsnapshots en 256 snapshots per gedeelde map
  • Opslagcapaciteit met uitbreidingsmogelijkheid tot 112TB met een RX418-uitbreidingseenheid van Synology

DiskStation Manager

De RS819 maakt gebruik van DiskStation Manager, het uitgebreide en intuïtieve besturingssysteem voor NAS-apparaten van Synology met uiteenlopende toepassingen die de productiviteit verhogen. Synology heeft diverse onderscheidingen in de media ontvangen. Het bedrijf ontving een toppositie in het NAS-middensegment in het onderzoek van TechTarget naar opslagoplossingen en werd acht keer op rij door PCMag uitgeroepen als ‘Readers’ Choice’.

Source link

Vorig artikelDit moeten bedrijven weten over serverless computing
Volgend artikelNieuwe spreker bekend voor UPS Day 2019: subsidieadviseur Bart Wijffels