T-Systems biedt managed services voor Microsoft Azure

0
394

T-Systems biedt managed services voor Microsoft Azure

T-Systems biedt vanaf nu ook managed cloud diensten aan in een Microsoft Azure omgeving. Daarmee wordt de intensieve samenwerking met Microsoft verder uitgebouwd. De ICT-dienstverlener neemt de gehele veelal complexe en kritische cloudoperatie uit handen van klanten. Zo worden gebruiksrechten en andere benodigde standaarden vastgesteld samen met de klanten. Daarmee kunnen organisaties snel en makkelijk een beroep doen op benodigde capaciteit dankzij de 24/7 beschikbare support van T-Systems. Ze hoeven zich niet langer zorgen te maken over allerlei veiligheids- en compliancemaatregelen. Dat bespaart bovendien veel tijd en geld in de bestaande IT-huishouding.

Dit nieuwe aanbod is bedoeld voor zowel bestaande klanten als bedrijven en instellingen die voor het eerst kennismaken met het Azure-platform. Dankzij realtime inzicht in kosten en capaciteit, worden onaangename verrassingen voorkomen. De klant houdt voortdurend overzicht over de applicaties die in gebruik zijn. Zo kunnen organisaties bijvoorbeeld zoeken naar gebruikte capaciteit, specifieke werkgroepen of op verschillende manieren inzage krijgen in het gebruik van het Azure-abonnement.

T-Systems biedt dit managed Azure abonnement in een groot aantal regio’s over de gehele wereld. Dat zorgt ervoor, dat klanten vanaf elke willekeurige plek toegang hebben tot hun applicaties en gegevens. Zo verhuisde T-Systems afgelopen jaar het gehele SAP-landschap van Zuellig Pharma in Singapore naar het Microsoft Azure platform.

Source link

Vorig artikelThe Datacenter Group sluit aan bij DHPA
Volgend artikelVMware transformeert datacenter- en edge-infrastructure met VMware Cloud on Dell EMC