VMware transformeert datacenter- en edge-infrastructure met VMware Cloud on Dell EMC

0
455

VMware introduceert VMware Cloud on Dell EMC, dat een eenvoudige, veilige en schaalbare infrastructuur levert die as-a-service wordt aangeboden aan de on-premises datacenters en edge-locaties van de klant. Met VMware’s high performance computing-, opslag- en netwerksoftware, mogelijk gemaakt door VMware vSphere, vSAN en NSX op de VxRail-hyperconverged appliance van Dell EMC, wordt de service volledig beheerd door VMware. Hierdoor kunnen klanten zich richten op bedrijfsinnovatie en -differentiatie.

Moderne organisaties vertrouwen op hybrid cloud om de levering van innovatieve diensten aan het bedrijfsleven te versnellen en uiteindelijk nieuwe klantervaringen te bieden. VMware investeert in oplossingen die inspelen op de hedendaagse multi-cloud-omgevingen en die hybrid cloud-activiteiten van het datacenter, naar de cloud en door naar de edge bevorderen. VMware Cloud on Dell EMC – een cloud service – combineert de eenvoud en behendigheid van de public cloud met de beveiliging, controle en prestaties van lokale infrastructuur. Deze unieke aanpak vereenvoudigt de klantervaring, waardoor ze de service snel en met maximale flexibiliteit en efficiëntie kunnen gebruiken.

“Of ze nu on-premises of in de cloud met infrastructuur werken, organisaties hechten veel waarde aan een operationeel cloud-model”, aldus Boudewijn Aelbers, Senior Manager Presales Benelux bij VMware. “VMware Cloud on Dell EMC zal die cloud-ervaring leveren aan organisaties die on-premises data en applicaties moeten onderhouden, en de manier waarop zij infrastructuur inrichten, implementeren en beheren volledig transformeren. De service biedt consistente infrastructuur en operaties in de cloud, datacenter en edge, waardoor organisaties de ruimte krijgen om innovatie te stimuleren en bedrijfswaarde te leveren, terwijl VMware de volledige infrastructuur end-to-end beheert.”

Eenvoudige, veilige en schaalbare infrastructuur leveren aan datacenters en edge locaties

Mede ontwikkeld en geleverd door Dell Technologies, zal VMware Cloud on Dell EMC bestaan uit VMware’s computing-, opslag- en netwerkinfrastructuursoftware die as-a-service geïntegreerd is met het door Dell EMC aangeboden VxRail hyperconverged appliance. Gebouwd op VMware’s Project Dimension-technologie zal VMware Cloud on Dell EMC organisaties in staat stellen om infrastructuur in datacenter en edge-omgevingen op aanvraag te gebruiken, zoals een public cloud-service via een hybrid cloud-besturingsvlak. Het besturingsvlak biedt beheerders zichtbaarheid en beheer van alle lokale systemen, inclusief het bewaken van de status van hun racks, het volgen van de stappen die VMware-engineers nemen om serviceproblemen op te lossen en automatische patching en upgrade van systemen end-to-end. De op abonnementen gebaseerde service biedt cloud-achtige, flexibele consumptie- en betalingsopties.

VMware Cloud on Dell EMC en VMware Cloud Foundation maken gebruik van de volledige kracht van het VMware Software Defined Data Center, een van de meest beproefde en meest gebruikte cloud-infrastructuren die de meest veeleisende bedrijfskritieke applicaties in wereldwijde datacenters ondersteunen. VMware Cloud on Dell EMC pioniert een nieuw model voor IT dat VMware’s SDDC stack on-premises as-a-service levert dat wordt beheerd en bijgewerkt door VMware. VMware Cloud Foundation op Dell EMC VxRail biedt de eerste gezamenlijke, hybride cloud-infrastructuurstack in de industrie die nauw is geïntegreerd met VMware’s flexibele, volledige stack-HCI-architectuur voor de eenvoudigste en snelste manier om hybride cloud te implementeren. Het wordt geleverd als een oplossing op locatie die wordt beheerd door de klant.

Source link

Vorig artikelT-Systems biedt managed services voor Microsoft Azure
Volgend artikelStudenten denken mee over over groene stroom en hergebruik restwarmte datacenters