Interconnect sluit zich als deelnemer aan bij DHPA

0
456

Interconnect sluit zich als deelnemer aan bij DHPA

Interconnect, specialist in IaaS- en aanverwante IT-infrastructuurdiensten, is per 1 mei deelnemer van DHPA, Trusted Cloud Experts zo maken beide organisaties vandaag bekend. Interconnect is de populairste Nederlandse IaaS-aanbieder en ontwikkelde een compleet nieuw private IaaS-platform om deze positie verder uit te bouwen. De IaaS-diensten van Interconnect worden ondersteund door diensten voor connectiviteit en veiligheid, waaronder twin datacenteroplossingen. Interconnect heeft twee high-end datacenters in Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch.

Rob Stevens, commercieel directeur van Interconnect: “De toetreding tot DHPA is een logische stap door onze tweeledige focus op zowel IaaS als colocatie. Eerder al was Interconnect één van de founding members van de Dutch Data Center Association, dat ook één van de samenwerkingspartners van DHPA is.”

Rob Stevens en Ruud Alaerds

Interconnect heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in zijn IaaS-platform. Mede om die reden behoort het bedrijf nu tot de top in Nederland op het gebied van IaaS. Kwaliteit, betrouwbaarheid en beschikbaarheid zijn dan ook belangrijke speerpunten voor het bedrijf. Zo beschikt het over de belangrijkste ISO-certificeringen en is het ISAE 3000/SOC 2 en PCI-DSS gecertificeerd.

“De hoge mate van kwaliteit die Interconnect nastreeft en de maatregelen die daarvoor zijn genomen passen naadloos in het profiel van DHPA”, aldus directeur Ruud Alaerds. “We zien de ontwikkeling van steeds meer lokale spelers als Interconnect dan ook graag doorzetten. Er is onmiskenbaar behoefte aan het element ‘dichtbij’ vanuit de markt. Ook als het om cloud gebaseerde dienstverlening gaat.”

Beide partijen kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Source link

Vorig artikelBedrijven in digitale sector nodigen studenten uit voor een leven lang leren in techniek en IT
Volgend artikelJacco van den Berg benoemd tot commercieel directeur Experis Ciber