Jacco van den Berg benoemd tot commercieel directeur Experis Ciber

0
468

Jacco van den Berg benoemd tot commercieel directeur Experis Ciber

Jacco van den Berg (54) is per direct benoemd tot commercieel directeur van Experis Ciber. Van den Berg heeft veel ervaring in de IT-branche. Na een dienstverband van elf jaar bij Capgemini werkte hij vier jaar als commercieel directeur bij Ctac, een SAP-dienstverlener. Van den Berg was hier eindverantwoordelijk voor sales, marketing en communicatie. Ook in latere, soortgelijke rollen had hij deze verantwoordelijkheden.

Experis Ciber is actief op het vlak van IT-advies, realisatie en beheer, en staat bekend om zijn SAP-dienstverlening. Steeds meer bedrijven voeren nu veranderingen door in hun ERP-omgevingen. Experis Ciber wil die commerciële kansen verzilveren met meer slagkracht in de markt.

De klant centraal

“Organisaties moeten hun business- en verdienmodellen steeds toesnijden op de nieuwe mogelijkheden die technologische ontwikkelingen met zich meebrengen”, zegt Van den Berg. “De hele keten van opdrachtgevers en hun klanten, partners en eigen medewerkers moet wendbaar en snel reageren. Alles moet in één keer goed en transparant worden uitgevoerd. Experis Ciber ontwikkelt zich tot een wendbare organisatie met een operationele drive en een pragmatische kijk op IT. Het is in de markt van groot belang dat je niet alleen op de behoeftes van klanten anticipeert, maar jezelf ook volledig in de context van hun markt plaatst. Alleen zo kun je de behoeften van de klant goed begrijpen. Ik ga de uitdaging graag aan om dit bij Experis Ciber verder te realiseren.”

“Met de aanstelling van Jacco kunnen we nog sneller reageren op veranderingen in de markt”, zegt Tim Cobben, algemeen directeur van Experis Ciber. “Met zijn jarenlange ervaring in digitale transformaties en expertise op het gebied van SAP-omgevingen is hij een ideale toevoeging aan ons huidige team.”

Source link

Vorig artikelInterconnect sluit zich als deelnemer aan bij DHPA
Volgend artikelCybercriminelen misbruiken GitHub om phishing kits te hosten