SAP ondersteunt bedrijven in hun transitie naar de intelligent enterprise met ActiveAttention

0
475

SAP ondersteunt bedrijven in hun transitie naar de intelligent enterprise met ActiveAttention

SAP introduceert SAP ActiveAttenion. Met dit portfolio van gepersonaliseerde en flexibele supportdiensten ondersteunt SAP bedrijven tijdens hun gehele transitie naar de intelligent enterprise. De diensten zijn beschikbaar voor alle SAP-oplossingen die draaien in de cloud, on-premise en in hybride omgevingen.

Betrokkenheid vanuit SAP

SAP ActiveAttention ondersteunt SAP-gebruikers met een reeks ‘engagement foundation services’. Deze services helpen klanten bij het implementeren en uitvoeren van hun software gedurende de gehele levenscyclus van de oplossing. Daarbij hebben ze slechts één aanspreekpunt. De dienstenverzameling biedt organisaties onder andere:

  • Een Technical Quality Manager (TQM) die supportdiensten levert vanuit SAP. Deze waarborgt de continuïteit, geeft advies om de prestaties te verbeteren, neemt deel aan klantprojecten en faciliteert het rapporteren.
  • Engagementplanning en -garantie om projecten te optimaliseren. Biedt analysediensten en een roadmapservice die gericht op de specifieke klant het inzicht verschaffen dat nodig is om de volgende stappen in een project te bepalen.
  • Een Architecture Spotlight die gebruikers ondersteunt bij het definiëren en optimaliseren van hun oplossingen en IT-omgeving. Deze dienst geeft aan hoe ze hun architectuur eventueel verbeteren binnen hun cloud-, on-premise- of hybride omgevingen.

Ondersteuning op maat

BestDay, een internationaal opererend reisbureau, gebruikt SAP ActiveAttention voor een implementatieproject van SAP S/4HANA. “De best practices die SAP inbrengt tijdens deze digitale transformatie zorgen voor een soepele overgang naar de nieuwe omgeving”, zegt Julio César Arroyo, Chief Financial Officer, BestDay Europe Ltd.

“Om alles uit hun SAP-omgevingen te halen, moeten organisaties de nodige ondersteuning krijgen die geheel past bij hun specifieke situatie”, zegt Silvio Bessa, senior vice president en hoofd van het SAP MaxAttention Engagementmodel. “SAP ActiveAttention is ontwikkeld op basis van de feedback die wij uit de praktijk krijgen en onze eigen analyses. Het biedt de flexibiliteit, schaalbaarheid en support die de intelligent enterprise van nu vereist.”

Source link

Vorig artikelNieuwe functies op het gebied van machine learning, computer vision en NLP om besluitvorming te verbeteren
Volgend artikelGame streaming is een technologische uitdaging