Zerto: samenwerking met Microsoft werpt vruchten af

0
437

Zerto: samenwerking met Microsoft werpt vruchten af

Zerto, leverancier van IT resilience-oplossingen, heeft een forse omzetgroei weten te boeken dankzij diens wereldwijde samenwerking met Microsoft. Zerto zag van 2017 op 2018 het aantal gezamenlijke verkoopdeals met 330 procent toenemen. Het bedrijf wist daarnaast elk jaar zijn positie in de top 10 van Microsoft Co-Sell Partners vast te houden.

Zerto voert zijn investeringen in dit samenwerkingsverband verder op met zijn wereldwijde Azure Sponsorship-programma, met strategische ondersteuning voor de naderende Microsoft End of Support (EOS)-migratie en door coördinatie met Microsoft ten aanzien van de toekomstige productplanning.

“Onze intensieve samenwerking met Microsoft heeft geresulteerd in een oplossing die organisaties in staat stelt om traditionele back-up- en herstelprocedures in te ruilen voor IT resilience”, zegt Peter Kerr, vice president Global Alliances bij Zerto. “De producten en cloud-diensten van Microsoft bieden naadloze integratie met het IT Resilience Platform van Zerto. Dit biedt ICT-besluitvormers eenvoud, optimale schaalbaarheid en flexibele gegevensbescherming. Daarom is het belangrijk voor ons om nauw te blijven samenwerken en het gebruik van deze oplossing te stimuleren.”

In het kader van het Microsoft Azure Sponsorship-programma en in goed overleg met Microsoft biedt Zerto 3.000 dollar aan gratis Azure-tegoeden aan voor evaluaties, proofs of concepts en implementaties. Dit aanbod geldt voor huidige klanten, prospects en partners. Dit biedt hen de gelegenheid om inzicht te verwerven in manieren om optimaal te profiteren van een huidige implementatie van het platform van Zerto of een uitbreiding daarvan en kunnen ze zonder risico’s overstappen naar de cloud voor het testen van het platform en migratieproces.

Microsoft zal naar verwachting de ondersteuning voor Windows Server 2008 en SQL Server 2008 stopzetten. Organisaties zullen een oplossing voor dit probleem moeten vinden. Zerto bevindt zich in een goede positie om hen te helpen met de migratie van hun legacy workloads. Met het platform van Zerto kunnen zij met drie simpele muisklikken probleemloos overstappen naar moderne systemen die wel ondersteund blijven. Microsoft zorgt voor een verdere versoepeling van het migratieproject door drie jaar ondersteuning te bieden aan klanten die hun End of Support (EOS)-workloads migreren.

Source link

Vorig artikelVerpakkingsproducent Smurfit Kappa verbetert efficiëntie
Volgend artikelOnderzoek Telefoonboek.nl: ‘Bij deze beveiligingsbedrijven kunt u het beste terecht’