Extreme Networks breidt Dojo-trainingsprogramma uit

0
457

Extreme Networks breidt Dojo-trainingsprogramma uit

Extreme Networks breidt zijn populaire ExtremeDojo-trainingsprogramma uit voor klanten en voegt een technische training toe. Het programma is oorspronkelijk door Extreme ontworpen om werknemers en internationale partners informatie te geven, maar biedt nu ook voor klanten modulaire, op vaardigheden gebaseerde curricula in een moderne, gegamificeerde opzet. Technisch engineers die via het op martial arts geïnspireerde programma de training afronden, krijgen meer inzicht in de producten en oplossingen van Extreme. Ook breiden ze de kennis en vaardigheden uit, die ze nodig hebben om hun organisatie te helpen uit te groeien tot een autonomous enterprise.

ExtremeDojo voorziet in verschillende leermethoden. Cursisten hebben keuze uit een gratis onlinevideotraining of een uitgebreid rooster met lessen die worden gegeven door de Authorized Training Partners binnen het internationale ecosysteem van Extreme. Ook is het mogelijk om deze opties te combineren. Beide methoden delen technische kennis en bieden hands-on ervaring met het oplossingenportfolio van Extreme. Daardoor krijgen klanten de kans om hun door Extreme gedreven infrastructuur echt te begrijpen en optimaal te benutten. Cursisten kunnen tot acht certificeringen en martial arts-banden verdienen.

ExtremeDojo-cursisten ontvangen een blauwe band als ze een technische certificering behalen en een paarse band – de huisstijlkleur van Extreme – zodra ze drie technische certificeringen hebben behaald. Bij vijf technische certificeringen ontvangen ze een zwarte band. Het ExtremeDojo-programma omvat:

  • kosteloze, modulaire videotraining met ondertiteling in elf talen;
  • versnelde certificeringen met behulp van gecombineerde leermethoden;
  • uitgebreide keuze uit trainingen met instructeurs via een wereldwijd ecosysteem van Authorized Training Partners;
  • vereenvoudigde en gratis hercertificering via een jaarlijkse ‘update’-videomodule. Nooit meer opnieuw een traditioneel hercertificeringsexamen doen of ervoor betalen;
  • gegamificeerde ‘achievement’-niveaus die zijn te behalen door de op martial arts geïnspireerde leerweg te doorlopen. Inclusief toegang tot een wereldwijde community van technisch deskundigen.

Dit nieuwe technische pad in het ExtremeDojo-programma is ook beschikbaar voor Extreme-partners – als aanvulling op het zakelijke ExtremeDojo-leerpad dat in oktober 2018 tijdens Extreme’s Partner Conference werd geïntroduceerd.

Source link

Vorig artikelSynology onthult DiskStation Manager 6.2.2
Volgend artikelBrexitTalks tijdens Nationale Datacenter Dag