Zerto benoemt David Macmillan tot vice president EMEA

0
481

Zerto benoemt David Macmillan tot vice president EMEA

Zerto heeft David Macmillan benoemd tot vice president voor de regio EMEA. Macmillan gaat leidinggeven aan alle verkoopteams in de EMEA-regio en zijn kennis en ervaring inzetten om het huidige succes van Zerto voort te zetten en de groei aan te jagen. 

Macmillan brengt 35 jaar leiderschapservaring met zich mee. Deze deed hij op binnen verkooporganisaties van internationale ondernemingen. Voor zijn aanstelling bij Zerto was Macmillan actief als vice president en directeur EMEA bij MuleSoft. Daarvoor was hij senior vice president bij Jive en bekleedde hij diverse andere senior managementposities op salesgebied bij Initiate en IBM.

“Ik vind het geweldig om in dienst te treden bij een dergelijk innovatief bedrijf, zeker in een tijd waarin veel organisaties ervoor kiezen om naar de cloud over te stappen om te profiteren van maximale flexibiliteit en minimale verstoring van bedrijfsprocessen”, zegt Macmillan. “Ik zie ernaar uit om samen met het zittende EMEA-team inzicht te verwerven in de problemen van klanten en de technologie van Zerto in te zetten om een bijdrage te leveren aan de digitale transformatie.”

Ed Carter, chief revenue officer bij Zerto, zegt: “We zijn aanbeland in een cruciale fase, waarin onze klanten zich verder ontwikkelen en de cloud omarmen. Zij willen graag samenwerken met een leverancier die hen altijd een stap voor is tijdens dit traject.” En: “Het doet me een genoegen om David binnen het team van Zerto te verwelkomen. Hij beschikt over de ervaring en vaardigheden die nodig zijn om klanten op deze manier te helpen. David zal in nauwe samenwerking met ons EMEA-team en onze partners inzicht in de lokale markten verwerven en onze banden met klanten in de regio aanhalen door hun werkelijke behoeften in kaart te brengen en daarin te voorzien.”

Source link

Vorig artikelBrexitTalks tijdens Nationale Datacenter Dag
Volgend artikelRFS en ANSYS leveren antennes voor 5G