Accenture laat zien welke digitale marketingtrends we kunnen verwachten

0
435

Accenture geeft 19 waardevolle trends voor 2019 en de toekomst. Accenture helpt hiermee ondernemers en bedrijven nieuwe groeikansen te ontdekken en laat zien hoe van deze kansen gebruik gemaakt kan worden. Het artikel staat nu online op de website van Accenture Insights.

Accenture laat in het artikel zien dat er een flink aantal groeikansen zijn waarop ingezet kan worden. Het artikel geeft achtergrondinformatie over digitale transformatie, mobiele telefoongebruik en geeft statistieken over internetgebruik. Ook geeft het artikel inzicht in hoe de trends in een strategie of customer journey verweven kunnen worden. Het artikel helpt strategie te optimaliseren en de impact van marketingactiviteiten enorm te vergroten.

Aan de hand van 19 goed onderbouwde digitale marketingtrends kan een strategie ontwikkeld worden waarmee op een betekenisvolle manier contact met consumenten van de toekomst gelegd kan worden. Ook worden implementatietips gegeven zodat de trends beter geïntegreerd kunnen worden en de transitie naar betere online marketing vereenvoudigd wordt.

Het complete artikel is te vinden op: https://www.accenture-insights.nl/nl-nl/artikelen/digitale-marketing-trends


Source link

Vorig artikelEuropese verkiezingen: 5 tips om nepnieuws te herkennen
Volgend artikelInvest-NL moet nu vooral snel uit de startblokken komen