Brexit Talks tijdens Nationale Datacenter Dag bij maincubes

0
481

Brexit Talks tijdens Nationale Datacenter Dag bij maincubes

Op 11 juni organiseert de Dutch Data Center Association de vijfde editie van de Nationale Datacenter Dag, waarbij deelnemende datacenters hun deuren openen voor het grote publiek. Zo kan iedereen kennismaken met dit cruciale onderdeel van ons dagelijks Internetgebruik. Datacenter maincubes en Nederland ICT hebben de handen in elkaar geslagen en grijpen deze dag aan om alle aandacht te richten op Brexit en de gevolgen die de naderende Brexit kan hebben voor bijvoorbeeld dataopslag en datasecurity. Uiteraard is het deze dag ook mogelijk om middels een rondleiding een kijkje te nemen in het datacenter.

Alex de Joode, Public Policy Manager bij Nederland ICT zal Brexit duiden en een aantal handreikingen doen over te nemen stappen, op het moment dat er duidelijkheid is met betrekking tot de inhoud van Brexit. Wat zijn de gevolgen van het opstappen van Theresa May en de Europese verkiezingen op het Brexit-proces en waar moeten ondernemers rekening mee houden? Na afloop van dit event hebben ondernemers duidelijkheid over de noodzakelijke stappen die zij moeten ondernemen rondom dataopslag en datasecurity.

Nederland ICT is de branchevereniging van de Nederlandse ICT-sector. De ruim 600 leden zijn actief in alle lagen van de digitale economie: infrastructuur, telecom, hardware, software en dienstverlening. Nederland ICT komt op voor de belangen van alle leden,  van mkb tot multinationals.

maincubes beschikt over carrier-neutrale datacenters op strategische locaties in Europa. In oktober 2017 werd het eerste datacenter geopend in Frankfurt, waarna in augustus 2018 een tweede ‘German-engineered’ datacenter werd geopend in Schiphol-Rijk. German-engineered betekent dat alle denkbare onzekerheden met Duitse ‘gründlichkeit’ zeer redundant zijn afgedekt. maincubes geeft dan ook een 100% garantie af op beschikbaarheid!

Source link

Vorig artikelDNA Services bouwt maatwerk clouddiensten op infrastructuur Uniserver
Volgend artikelHet Data Literacy Project lanceert forum om datageletterdheid in samenleving te verbeteren