Het Data Literacy Project lanceert forum om datageletterdheid in samenleving te verbeteren

0
431

Het Data Literacy Project, de community die zich inzet voor een datageletterde wereld, maakt vandaag de lancering bekend van zijn officiële gemeenschapsforum. Het is de online bestemming voor mensen en organisaties waar ze beslissers uit de sector en influencers kunnen ontmoeten om ideeën uit te wisselen die datageletterdheid ten goede komen.

Dit officiële forum van de community moet het epicentrum worden waar dataliteracy besproken wordt en waar mensen antwoord op hun vragen krijgen, discussies kunnen starten over de belangrijkste en meest relevante onderwerpen, tips en ideeën uitwisselen en uiteindelijk zelf ook een bijdrage kunnen leveren door anderen te ondersteunen om zo een succesvolle datageletterde wereld te creëren. Op het forum zullen ook de leden van de onlangs gelanceerde adviesraad actief zijn.

Het forum is vanaf nu live op de website van het Data Literacy Project op www.thedataliteracyproject.org/forum


Source link

Vorig artikelBrexit Talks tijdens Nationale Datacenter Dag bij maincubes
Volgend artikelFreshworks neemt Natero over voor beter customer success management