Avaya gebruikt Google Cloud om meer klanten te laten profiteren van communicatie-oplossingen uit de cloud

0
480

Avaya gebruikt Google Cloud om meer klanten te laten profiteren van communicatie-oplossingen uit de cloud

Avaya introduceert een nieuwe cloud-oplossing: Unified Communications-as-a-Service. Deze draait op het Google cloud-platform en helpt organisaties van alle soorten en maten om de flexibiliteit, efficiëntie en schaalbaarheid van cloud computing optimaal te benutten. De nieuwe oplossing is bijzonder geschikt voor het mkb.

Dit nieuwe aanbod is in eerste instantie in 24 markten over de hele wereld beschikbaar, waaronder België en Nederland. Het stelt Avaya-partners in staat om vooral mkb-bedrijven effectiever te migreren naar cloud-gebaseerde communicatie. De nieuwe oplossing is “Powered by Avaya IX“ en biedt een aanpasbare, just-in-time cloud-communicatie-infrastructuur. Deze stelt partners in staat aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren door nieuwe diensten voor hun klanten snel in de cloud beschikbaar te stellen. Unified Communications-as-a-Service bouwt voort op de strategische integratie met Google Cloud en profiteert van Powered by Avaya IX, dat een zeer veerkrachtige en schaalbare oplossing mogelijk maakt. Deze is van de grond af aan voor de cloud ontwikkeld. Daarom past Avaya ook Kubernetes toe om microservices en containers mogelijk te maken. Dit biedt klanten verschillende opties om gebruik te maken van de cloud en voorkomt de beperkingen van een ‘one-size-fits-all’-aanpak die andere aanbieders hanteren.

“Powered by Avaya IX geeft het mkb een aantrekkelijke optie voor cloud-communicatie met veel van de mogelijkheden, functies en voordelen die voorheen voorbehouden waren aan grote bedrijven”, zegt Chris McGugan, Avaya Senior Vice President, Solutions & Technology. “Onze partners kunnen dit nieuwe aanbod onder hun eigen merknaam verkopen. Geautoriseerde Avaya-partners wereldwijd hebben zo de kans nieuwe klanten te winnen met een veilig en betrouwbar communicatieplatform. Omdat de oplossing in Google Cloud draait hoeven zij niet te investeren in een eigen infrastructuur. Dit is een aantrekkelijk alternatief ten opzichte van concurrerende cloud-aanbiedingen.”

“Avaya heeft een sterk aanbod cloud-versies van zijn communicatieproducten”, aldus Ken Dulaney, Vice President & Research Fellow bij Aragon Research. “Deze oplossingen kunnen door het wereldwijde Avaya-partnernetwerk geleverd worden in de vorm van een cloud-platform dat voldoet aan de behoeften van organisaties in alle soorten en maten. Avaya levert dit platform als deel van zijn samenwerking met Google. De toepassing van container-technologie zorgt ervoor dat het klanten de functionaliteit, kostenvermindering en veiligheid biedt die zij hard nodig hebben.”

Avaya voorziet zijn klanten momenteel van ongeveer 3,7 miljoen communicatie-aansluitingen in de cloud. Dit bevat zowel publieke als private cloud-installaties. Het bedrijf blijft een sterke vraag naar dit soort oplossingen ervaren en wint continu nieuwe cloud-klanten.

Source link

Vorig artikelDassault Systèmes helpt innovatielab Renault bij ontwikkelen EZ-FLEX elektrische auto’s
Volgend artikelBT schakelt Juniper Networks in voor 5G-ondersteuning en implementatie Network Cloud