Rahi Systems selecteert maincubes voor datacenter oplossingen setups in Europa

0
598

maincubes is een partnership aangegaan met Rahi Systems. Rahi Systems biedt een volledig pakket oplossingen op het gebied van fysieke infrastructuur, storage, computing, netwerken, stroom & koeling, en audio/video. Binnen de samenwerkingsovereenkomst kan Rahi Systems ‘setups’ voor datacenter-infrastructuuroplossingen aan haar klanten leveren binnen de colocatie faciliteiten van maincubes in Frankfurt, Duitsland (FRA01) en Amsterdam Schiphol-Rijk, Nederland (AMS01).

Rahi Systems is opgericht in 2012. De oplossingen van Rahi helpen organisaties bij het creëren van een ‘dynamische en efficiënt beheerde omgeving die kan inspelen op de hedendaagse eisen van vanuit de business.’ Met expertise op het gebied van computer-, storage-, netwerk- en beveiligingstechnologieën, en ook cloud-platformen en -services, heeft het Rahi-team de mogelijkheid om datacenters van elke omvang te optimaliseren en ‘robuuste, multi-vendor’ oplossingen te ontwerpen die tegemoet komen aan de unieke behoeften van elke klant.

Het hoofdkantoor van Rahi Systems is gevestigd in Fremont, in Californië, USA. Daarnaast heeft Rahi kantoren in de VS, Canada, India, China, Taiwan, Hongkong, Japan, Korea, Singapore, Ierland, Nederland, Duitsland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk.

Rahi Systems en de Europese colocatie provider maincubes verwachten dat hun aangekondigde partnership inspeelt op de behoeften van cloud service providers (CSP’s), content providers en enterprise organisaties. Het creëren van setups voor datacenter infrastructuuroplossingen in het maincubes datacenter in Frankfurt (FRA01) en het maincubes datacenter in Amsterdam (AMS01), biedt nieuwe mogelijkheden voor hun gezamenlijke klanten. In het kader van de samenwerkingsovereenkomst kan Rahi Systems bijvoorbeeld een op maat gemaakte computer-, netwerk- en storage-infrastructuur opzetten, inclusief de huur van servers en andere apparatuur. maincubes kan op zijn beurt bijvoorbeeld de onlangs voltooide twee private datacentersuites (capaciteit: 1,7MW en 1,3MW) in Amsterdam ‘kant-en-klaar’ aan potentiële klanten leveren.

“De diensten van Rahi Systems en maincubes zijn echt complementair aan elkaar”, zegt Marcus Doran, Vice President en General Manager van Rahi Systems Europe. “maincubes heeft twee datacenter suites beschikbaar in hun Amsterdam AMS01 datacenter met een totale capaciteit van 3MW. Rahi’s kantoor in Amsterdam is gunstig gelegen binnen een straal van 23,5 km van maincubes. Wij zijn in staat om deze locatie gemakkelijk te onderhouden en ondersteunen deze twee grote datacenter suites die ideaal zijn voor end-to-end datacenter- en lab-opstellingen.”

Solide partnership

Maincubes is onderdeel van het Duitse bouwconcern Zech Group en heeft in oktober 2017 zijn eerste colocatie datacenter in Frankfurt am Main, in Duitsland in gebruik genomen. maincubes noemt de infrastructuur van zijn datacenters German-engineeered, wat betekent dat het bedrijf geen enkel risico wil nemen ten aanzien van de infrastructuur van het datacenter. Daarom staan hoge redundantie, beschikbaarheid en veiligheid hoog op de prioriteitenlijst van het bedrijf. maincubes kondigde onlangs aan dat haar engineering inspanningen hebben geresulteerd in het optekenen van twee DAX-geregistreerde colocatie klanten in Frankfurt. Het tweede Europese datacenter van maincubes, in Amsterdam Schiphol-Rijk, werd in september 2018 geopend.

“maincubes richt zich op de uitrol van solide en risicomijdende datacenter infrastructuren, een aanpak die we betiteld hebben als typisch Duits. We noemen onze datacenters daarom graag German-engineered”, zegt Joris te Lintelo, directeur van maincubes. “Hetzelfde geldt voor de partnerships die we aangaan. Sinds de oprichting van Rahi Systems in 2012 is het bedrijf erin geslaagd om met veel tevreden klanten bewezen track records op te bouwen voor zijn datacenterdiensten. Ook het groeitempo spreekt tot de verbeelding. We zijn blij met de vandaag aangekondigde samenwerkingsovereenkomst. Het management van Rahi Systems deelt onze visie met betrekking tot ‘solide engineering’ en het ondersteunen van klanten met enterprise-grade datacenter oplossingen.”

Source link

Vorig artikelERP-systeem voor vastgoedsector helpt Aham Vastgoed bij efficiënt realiseren ambities
Volgend artikelNetwork Edge Services brengt datanetwerken in luttele minuten aan de digital edge