ERP-systeem voor vastgoedsector helpt Aham Vastgoed bij efficiënt realiseren ambities

0
472

ERP-systeem voor vastgoedsector helpt Aham Vastgoed bij efficiënt realiseren ambities

Aham Vastgoed heeft voor de vervanging van zijn ERP-systeem gekozen voor de Fit4RealEstate-oplossing van Business & Cloud Integrator Ctac. De vastgoedonderneming wil met dit ERP-systeem haar bedrijfsprocessen verbeteren om zo verdere groei te ondersteunen en de klanttevredenheid te verhogen. Fit4RealEstate is een cloudoplossing die is gebaseerd op best practice-standaarden, waardoor het systeem ook heel geschikt is voor een kleinere vastgoedonderneming met 2.500 verhuureenheden als Aham Vastgoed.

Aham Vastgoed heeft te maken met veel verschillende administratieve handelingen, bijvoorbeeld door de snelle doorstroom van woningen in het duurdere segment. Daarnaast is het bedrijf de afgelopen jaren sterk gegroeid. Fit4RealEstate biedt de onderneming grip op de processen en het groeiende vastgoedportfolio. De oplossing voorziet in één integraal systeem met één centrale database en dus ook één duidelijk overzicht.

Het systeem ondersteunt de volledige vastgoedlevenscyclus: van plan, ontwikkeling, renovatie en realisatie tot en met exploitatie, onderhoud en eventuele sloop of verkoop. Met eenduidig inzicht in al deze fasen zijn huurders en toeleveranciers beter te bedienen, bijvoorbeeld met een slimmer facturatieproces. Bovendien kan de onderneming met de realtime managementinformatie snel sturen op ontwikkelingen.

Ilse Baars, hoofd Financiën & Bedrijfsvoering bij Aham Vastgoed: “We zijn een compacte organisatie en hebben geen eigen IT-afdeling. Voor ons was het daarom essentieel samen te werken met een partner die ons volledig ontzorgt. Ctac heeft in de vastgoedmarkt de kennis opgebouwd, die daarvoor nodig is. Fit4RealEstate biedt ons daarnaast volledige grip op toeleveranciers en kosten, waardoor wij onze regisseursfunctie kunnen intensiveren. Nog een belangrijk pluspunt van de oplossing is, dat we hiermee bij het toekennen van werkopdrachten de risicobeheersing vergroten.”

Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “Een bescheiden partij op de vastgoedmarkt beschikt meestal niet over de middelen om een duur ERP-systeem aan te schaffen. Fit4RealEstate is ontwikkeld op basis van best practices in de branche en daardoor specifiek afgestemd op de behoeften van een vastgoedonderneming. En doordat de oplossing cloud-based is, zijn investeringen in hardware niet nodig. Wij zijn ervan overtuigd dat we Aham Vastgoed hiermee ondersteunen bij het realiseren van haar ambities.”

Source link

Vorig artikelVan mobile first naar AI first
Volgend artikelRahi Systems selecteert maincubes voor datacenter oplossingen setups in Europa